Hva er utvalget av juryen?

 Juryen utvalget er prosessen der dommerne er valgt for en jury rettssak arrangementet vil bli holdt i en domstol. Det er tre store skritt i juryen utvelgelsesprosessen. Overgangen mellom trinnene er ikke alltid klart, fordi ofte overlappende trinnene. Prosessen er litt forskjellig fra land til land, og noen ganger fra rett til å dømme. Mange av de grunnleggende prinsippene som omgir prosedyren er like eller ikke like.

 Juryen utvalg i de fleste land begynner voir dire, som er den formelle avhør av potensielle jurymedlemmer etter at de fullførte et jurymedlem spørreskjema. Advokater på begge sider av en sak, har rett til å stille en rekke spørsmål til hver potensielle jurymedlem som kan gi sin innsikt i dem hvor fordommer av den potensielle jurymedlem. En lawyerâ € ™ s ultimate mål er i løpet av juryen utvelgelsesprosessen for jurymedlemmene å ha upartisk og objektiv. Mange advokater søker jurymedlemmene som formidler hans sympati for sin sak.

 De to siste delene av juryen utvelgelsesprosessen kan oppstå under eller etter voir dire. Først påtalemyndigheten advokat eller utfordring en av de potensielle jurymedlemmene at de ikke skal tjene i juryen for en bestemt grunn. For eksempel, hvis den mistenkte er anklaget for voldtekt, forsvarsadvokaten kan ikke ønsker et jurymedlem som har blitt voldtatt fordi de kan være partisk og aldri finne den tiltalte ikke skyldig.

 Dernest, påtalemyndigheten og forsvaret har muligheten til å lage spennende utfordringer. De kan fjerne en potensiell jurymedlem eller annen grunn. Avhengig av retten, en rekke obligatoriske utfordringer som presenteres for påtalemyndigheten og forsvaret. Når potensielle jurymedlemmene bli fjernet ved hjelp av en overbevisende utfordring, er det ingen opplysningsplikt resonnement.

 For saker som kan ha dødsstraff i kommuner som abonnerer på dødsstraff, er potensielle jurymedlemmer utspurt om sitt syn på dødsstraff. Hvis potensielle jurymedlemmer imot dødsstraff, blir de automatisk fjernet fra bassenget. Et jurymedlem som misliker av dødsstraff i en drapssak kan resultere i en mistrial fordi juryen ikke kunne komme til enighet om den tiltalte var skyldig.

 Det er viktig å huske at selv om voir dire, utfordringer om årsak og spennende utfordringer er en del av juryen utvelgelsesprosessen, de er også måter å sikre det juridiske systemet i et land til en rettferdig rettergang. I land som praktiserer felles lov, er de fleste mistenkte garantert en upartisk rettssak med jury ved sin grunnlov.

  •  Juryen paneler kan bli bedt om hvilken informasjon de vet om en sak før servering på en jury.
  •  I løpet av de voir dire jurymedlemmene spørsmål om sine liv for å finne ut om de er egnet til å tjene som en upartisk deltakere på juryen, gitt parameterne for en bestemt prosess.
  •  Holdningen til en jurymedlem på dødsstraff kan spille en viktig rolle i valg av juryen for kapital lovbrudd.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha