Hva er vanlige matvarer med koffein?

 I tillegg til ulike snacks som er bevisst beriket med koffein, kan andre matvarer som inneholder koffein, som inkluderer kaffe, te eller sjokolade inneholder som en ingrediens. I et forsøk på å møte kundenes behov for energigivende snacks, er det nå mulig å finne et stort utvalg av snacks med tilsatt koffein, inkludert koffein biff pinner og koffein mints. Andre matvarer som kan eksplisitt ikke markedsføres eller selges som mat med koffein, som kaffe iskrem, grønn te kjeks eller sjokolade pudding, kan likevel ha noen koffein, som er noe som folk som trenger å inneholde klar bekymring om koffein forbruk.

 Koffein er et naturlig stoff som finnes i ulike planter, som en naturlig insektmiddel at plantene er beskyttet mot ødeleggelse av bugs. Hos mennesker er koffein et sentralstimulerende som kan midlertidig øke mental årvåkenhet og hjelpe folk å holde seg våken. Selv om koffein naturlig bitter smak, mye folk en masse morsomme matvarer og drikker laget av planter etter at de har blitt behandlet på måter som myker bitterhet mens andre smaker. Te og kaffe er fortært to drinker som brukes som smakstilsetning i ulike matvarer. Kakaobønnen brukes også inneholder koffein og kakao og sjokolade, som begge er vanlig brukt i forskjellige matvarer, og for å gjøre sjokolade jevnlig forbrukes på egen hånd.

 Noen mat selskaper legge koffein til mat som ikke inneholder sjokolade eller andre matvarer som inneholder koffein forekommer naturlig. Dette gjøres vanligvis fordi mange mennesker er avhengige av koffein som en måte å gjenværende våken og på vakt mens du arbeider eller delta i fritidsaktiviteter. I noen jurisdiksjoner, selskaper må legge koffein for å indikere mat på etikettene at maten inneholder tilsatt koffein. Dette er fordi det offentlige ikke knytte disse matvarene med koffein og noen individer ikke ønsker å konsumere koffein religiøse eller helsemessige årsaker.

 Andre matvarer med koffein inkludere ulike sauser, krydderblandinger og desserter. Som mol sjokoladesaus i typisk meksikansk mat på grunn av kakao prosenten er litt koffein. Noen kokker nå bruke malt kaffe i spice gni blandinger, som kan brukes til ulike typer mat, typisk for kjøtt og fisk, før matlaging. I USA og Europa, typiske retter med koffein inkluderer iskrem, kaker og kjeks laget med sjokolade eller kaffe og mer grønn te, som er blitt en mer akseptert smak i disse regionene.

  •  Kaffe inneholder koffein.
  •  Energidrikker pleier å ha store mengder koffein.
  •  Noe som har sjokolade som en ingrediens vil vanligvis inneholde koffein sannsynlig.
  •  Kaffebønner.
  •  Kakaobønner, som brukes til å inneholde sjokolade ekstremt høy koffein.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha