Hva er VC finansiering?

 Venture kapital finansiering er penger investert i bedrifter uten en dokumentert oversikt over suksess, for det meste nyetablerte selskaper. Normalt VC finansiering kommer i når en person med en idé til et produkt for første gang å investere mesteparten av pengene sine i ideen. En andre nivået av midler kan gis av det som kalles en "engel investor" som kan hjelpe personen av deres ideen eller produktet nevnt igjen fullt klar over. For å oppnå VC finansiering, de foreløpige resultatene trenger om produktet eller konsept ser ut som de vil vise seg lønnsomt.

 De fleste oppstartsselskaper mottatt VC finansiering ved å gjøre forretninger forslag som viser en forretningsmulighet av investor marsj VC fond gjør en betydelig fortjeneste. Vanligvis VC finansiering personen eller selskapet forventer eller håper på minst 20% avkastning på sine midler, selv om dette ikke er tilfelle dukket opp i mange hendelser. VC finansiering pleide å bli kalt risikovillig kapital, med god grunn. Negativitet av førsteamanuensis "risiko" med en persons evne produsert en gradvis endring av navn til VC finansiering.

 VC finansiering var på sitt høyeste i løpet av dotcom-boomen i Silicon Valley, California. Tidlige selskaper realisert enorme fortjenester i en svært kort tid, og gir VC finansieringspartnere med en stor og rask avkastning på pengene sine. Mange av selskapene og gikk offentlig, det er ofte slik at VC fond investor gjør sine penger tilbake.

 Når selskapet blir offentlig, det selger sine aksjer i det åpne markedet, vanligvis på en høy verdi. En del av overskuddet av aksjene tilhører VC fond bedrift eller privatperson. Han kan velge å reinvestere overskuddet tilbake i selskapet gjennom kjøp av aksjer, hvis han kan komme seg ut og finne støtte noen nye selskapet.

 Dessverre har dotcom bust temmet fantasien til mange som gir VC finansiering. Muligheten for å tjene rask avkastning på store investeringer vanligvis fra ca 500.000 til $ 5.000.000, var bare ikke tilgjengelig. VC finansiering har et sterkt element av risiko. Et selskap kan ende opp med å bli nesten blakk eller rødt, og de som fortsatt VC finansiering avanserte igjen med lite eller ingen av sine opprinnelige investeringen. Når en operasjon er mindre verdifullt enn VC søkt midler for å bestemme den, er det referert til som "under vann".

 Det ble en teori om at mange VC finansieringsselskaper, som steg raskt under dot-com industrien til å finansiere oppstartsselskaper, ville investere mer nøye etter bysten. Mange av dem gjorde, men noen suksess i Internett-selskaper har vist VC finansiering kan likevel være svært lønnsomt. Spesielt de VC finansiering tilbys av Google, har gjort en betydelig sum penger i sin børsnotering på lager. Google aksjen har steget dramatisk, og etterlater et smil på ansiktene til VC finansiering selskaper som var involvert på et tidlig stadium.

 Finansanalytikere anbefaler at nyetableringer prøver å finne en del av investeringen gjennom VC finansiering, og gjennom lån fra banker, hvis mulig. De med en track record i tidligere nyetableringer kan ha en litt enklere tid å få lån fra banker. VC finansieringsselskaper, siden dotcom bust, har en tendens til å være mer forsiktige. Å ha en solid forretningsplan som viser en sterk sjanse til å vinne er nyttig. Men ca 90% av bedrifts forslag VC fond selskapene ofte avvist, selv om høy sannsynlighet for lønnsomhet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha