Hva er vegetarianer Tannkrem?

 Vegetarianer tannkrem er en tannkrem forberedelse som ikke bruker noen animalske ingredienser. Glycerin er en bestanddel i tannpasta, og kan fås fra petroleum, animalsk fett og vegetabilske fettstoffer. En vegetarianer tannkrem forberedelse på glyserin er en type som ville bruke enten syntetisk eller vegetabilsk. Det kan være litt forvirring om hva en vegetarisk produkt, som noen brukere av vegetarisk tannkrem vil akseptere tilstedeværelsen av syntetisk laget ingredienser, så lenge det ikke er noen animalske ingredienser, andre vil bare bruke produkter som inneholder naturlige planteingredienser. Men de som praktiserer en vegansk livsstil foretrekker oppnås bare naturlig å bruke ikke-animalske produkter.

 Glyserin, også kjent som glycerol, anvendes i et bredt spekter av produkter, som strekker seg fra bil frostvæske, matvarekonserveringsmidler, og søtningsmidler, kosmetikk. Syntetisk glyserin er laget av propylen avledet fra petroleum. Naturlig glyserin er et biprodukt fra såpe og kan fremstilles fra vegetabilske oljer eller animalsk fett, som typisk stammer fra griser og kyr.

 I tannpastablandinger glyserol brukes til en kremaktig pasta som ikke adskiller og på samme tid for å lage tannpastaen søtere smak. Glycerin er klar, luktfri og veldig klissete. Noen helseeksperter anbefaler mot bruk av glyserin i tannpleie som det strøk tennene, potensielt forstyrre den naturlige syklusen av remineralization, noe som kan føre til tannråte over tid.

 Biologisk tannkrem er forskjellig fra vegetarianere tannpasta, ved at de syntetiske ingredienser eller bestanddeler som er kjent for å inneholde et definert nivå av toksisitet, mens en vegetarianere tannpleiepreparat bare betyr at ingrediensene ikke er avledet fra animalske kilder. En helt naturlig eller sertifisert økologisk tannkrem vil ikke være de syntetiske ingredienser som brukes i mange merker som tannkremer inneholder kunstige farger, smaker, søtningsmidler eller dufter. Parabener er generelt unngås ved skaperne av biologisk tannkrem og andre kosmetiske produkter som en naturlig konsekvens av en mulig kobling mellom dem og noen former for kreft. Mineralolje og propylenglykol, som begge finnes i tannkrem, er avledet fra petroleum og er derfor ikke brukes i tannkrem eller andre naturlige organiske kosmetikk.

 Mange forbrukere som er bekymret for sikkerheten av ingrediensene i deres tannkrem velger å lage sine egne. Det finnes en rekke ulike tannkrem oppskrifter, de fleste som kan raskt og enkelt laget av billige råvarer. Noe å unngå både hjemmelaget og kommersielt forberedt tannkrem er overdreven bruk av slipende materialer som silika eller pimpstein, som kan skade tennene.

  •  Baking soda er en vegansk alternativ til tannkrem.
  •  Vegetarianer tannkrem bruker ingen animalske ingredienser.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha