Hva er Vehicular Homicide?

 Vehicular drap er en kostnad som kan brukes til å tiltale en person som dreper noen med en motorvogn på grunn av uaktsomhet eller ulovlig kjøring. I områder der det er spesielle lover som dekker drap med et kjøretøy, kan man fortsatt være kvalifisert for andre typer kostnader, inkludert drap, avhengig av omstendighetene i saken. Aktoratet lader som kan brukes som en forbrytelse eller tiltale en forbrytelse krenkelser når de omstendighetene i saken og gjeldende lover har blitt evaluert.

 Ideen bak Vehicular drap lover er at de er laget for å holde folk ansvarlige for handlinger som forårsaker død av en annen, og å skille mellom reelle ulykker og tilfeller der en person døde på konsekvensene av en sjåfør var uvøren. Styremedlemmer forventes å utvise forsiktighet bak rattet og å oppføre seg ansvarlig mens du kjører, og hvis det kan påvises at en sjåfør var uvøren, uaktsom, eller bryter loven på tidspunktet for dødsfallet, kan det være belastet som drap med et kjøretøy. På den annen side, noen som kvalifiserer for drap dersom det er klart at han eller hun brukte bilen som våpen og intensjon om å drepe.

 For eksempel, hvis noen blåser gjennom et lyskryss uten å stoppe og kolliderer med en annen bil, og drepte passasjerene inne, kan dette bli behandlet som kjøretøy drap, fordi sjåføren ble bryter loven. Tilsvarende, hvis en driver ikke klarte å observere en trygg hastighet av hastigheten i farlige kjøreforhold, og dette forårsaket en ulykke, vil dette bli vurdert uaktsomhet og begrunnelsen for uaktsomt drap med bilens last.

 Når noen kjører beruset eller påvirket av narkotika og forårsaker en ulykke, kan det behandles som kjøretøy drap, eller det kan bli tiltalt under en egen avgift på rus uaktsomt drap. Ikke alle regioner tilby rus drap som et alternativ til påtalemyndigheten. Sjåføren kan også møte andre avgifter, inkludert en kostnad for kjøring under påvirkning, og kan bli dømt til fengselsstraff og skader.

 Tiltalt for uaktsomt drap, inkludert Vehicular drap er et eksempel, i enhver situasjon drept. Dette gjelder også for døden av venner eller slektninger som er involvert i en ulykke forårsaket av uaktsomhet fra noen. Folk er ikke fritatt for straffeansvar dersom de føre til døden av folk de kjenner, og de kan også være sivilrettslig ansvarlig. For eksempel, hvis en hensynsløs sjåfør drepte en venn, et familiemedlem av venn, sjåføren kan saksøke for skader.

  •  Noen som kjører beruset, og forårsaker en ulykke som dreper noen kunne bli belastet med drap med et kjøretøy.
  •  Vehicular drap er uaktsom oppførsel av en sjåfør som fører til døden av en annen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha