Hva er Vendor Due Diligence?

 "Vendor Due Diligence" er et begrep som beskriver innsatsen til en selger til prosesser og prosedyrer som er nødvendige for å møte både regelverket og vurdere de vanlige og vanlige krav til varer eller tjenester fra klienter. Ideen bak denne typen due diligence er å sikre at leverandøren arbeider innenfor rammen av de juridiske restriksjoner og reguleringer samtidig gi støtte til våre kunder på en måte som anses faglig og etisk. Denne type omsorg leverandøren er noen ganger innledet på anmodning fra en tredjepart, men kan også utføres som en del av vendorâ € ™ s egen intern vurdering.

 Den nøyaktige strategi i leverandør due diligence, mye vil avhenge av de varer eller tjenester som tilbys av leverandøren, og størrelsen på selve operasjonen. Enten en stor eller liten bedrift, prosessen med å gjennomføre due diligence vil ofte fokusere på viktige forretningsfunksjoner som ordrehåndtering og prosessering, inventar retningslinjer og prosedyrer, produksjon og prosessering. Oppmerksomhet er også betalt til faktorer som administrativ støtte, markedsføring prosesser, og løpende kundesupport. Innenfor hvert av disse områdene, idet det tas hensyn til kostnader og effektivitet, hvilket bidrar til å også holde nøye evaluert disse kostnadene rimelige.

 Det er flere fordeler med utøvelsen av leverandørens due diligence. Man har å gjøre med påskynde prosessen med å avslutte en ny kunde som leverandøren due diligence rapporten vil hjelpe potensielle kunder til å gå videre med sin egen evaluering av leverandører og drift. Fra dette perspektivet, ressursinnsatsen til gjennomgang av driften slutt utlignet av evnen til å bringe kunder om bord før heller enn senere, noe som gjør det mulig å begynne å generere inntekter fra forholdet uten vesentlig forsinkelse.

 En annen fordel for leverandør due diligence er å sikre at selskapet oppfyller alle gjeldende offentlige forskrifter og et driftsresultat på linje med industristandarder. Det faktum at mange bedrifter engasjere advokat og regnskapsførere i utarbeidelsen av en due diligence rapport gjøre dokumentet også nyttig å få inn nye kunder på en mer effektiv måte. Når den er riktig forberedt, vil leverandør due diligence, dekker mange av de områder av interesse og bekymring for at hver ny klient ville ha. Det faktum at resultatene ble vurdert og funnet i samsvar med eksterne fagfolk som en juridisk og regnskapsfirma til å finne den legitimiteten til detalj for å styrke i rapporten.

 Prosessen med leverandøren due diligence kan også bistå i å identifisere områder der selskapet kan stå å gjøre noen forbedringer. I dette scenariet, kan de innsamlede data skal analyseres og brukes til å bistå i reduksjon av avfall, og bedre samling av prosesser for ordrebehandling, og også bidra til å forbedre markedsføringskampanjer. Mens det viktigste formålet med en leverandør due diligence rapporten er en enkel og fullstendige svar på spørsmål som kan ha potensielle kunder gir, for å bruke disse resultatene til å forbedre driften bedrift kan gå en lang vei mot å unngå problematiske situasjoner senere, og å fortsette støtten av virksomheten i konkurransedyktig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha