Hva er ventral tegmentale området?

 Den ventrale tegmentale Området er en samling av nerveceller som ligger i sentrum av de midterste hjerner. Området fungerer som en slags reseptor kjerne motta meldinger fra andre deler av hjernen hvor effektivt grunnleggende menneskelige behov blir møtt. Det er den regionen hvor mange hyggelige følelser er født, og spiller en viktig rolle i kognisjon, impulser, rusavhengighet og psykiske lidelser.

 Den ventrale tegmentale området hviler på gulvet i midten hjerner, i nærheten av sentrum. Det er opphavet til to store dopamin veier av hjernen, ruten mesocortical og mesolimbiske veien. Tre andre mindre dopamin kanaler har også sine kilder i dette området: mesodiencephalic, den mesostriatal, og mesorhombencephalic baner.

 Når denne delen av hjernen mottar meldinger om hvordan og når de ulike behov blir møtt, dopaminneuroner reagere adekvat. De er meldingssystemet for å sende melding til nucleus accumbens, et annet område av hjernen som er motsatt av ventral tegmentum. En gang i nucleus accumbens, øke dopamin, bedre behagelige følelser og dermed "belønning" praksis der de grunnleggende behov blir møtt.

 I vitenskapen om avhengighet, aktivitetene er i ventral tegmentale område av stor betydning. Dette er det området av hjernen som er direkte stimulert ved tilstedeværelsen av stimulerende midler. Kokain, for eksempel, påvirker dette med intensitet, initiere produksjonen av dopamin, og skape en tilfredsstillende følelse av stoffet. Hjernen kan ikke gjøre en direkte skille mellom gode og dårlige belønninger belønninger som det bare fanger narr av følelsene. Denne morsomme inspirerer hjernen til å ønske mer av stoffet og fortsette ekstatisk høye bølger forbundet med dopamin produksjon.

 Psykisk sykdom kan bli født i ventral tegmentale området. Normalt med mesocortical og mesolimbiske trasé kan avbrytes, oppfordring til en rekke psykiske problemer. De vanligste er schizofreni, ADHD og Parkinsons sykdom.

 VTA behandler også meldinger fra det emosjonelle sentrum av hjernen, amygdala. VTA er ansvarlig for omsorgen av kroppen forblir trygg og glad, så meldinger med angst blir tatt svært alvorlig. VTA er å utvikle teknikker for å pleie kroppen fra fryktelige situasjoner, motiverende følelse av sikkerhet, og unngå å skape strategier som sikrer overlevelse.

  •  Den ventrale tegmentale området hviler på gulvet i midten hjernen, og er opphavet til to store dopamin trasé i hjernen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha