Hva er Venture Capital Equity?

 Venture kapital egenkapital er et mål på hva den ene parten legger i en bedrift eller andre investeringer. Venture kapital er et begrep mye brukt av finans fagfolk for å beskrive tredjeparts finansiering av spesifikke oppstart. Når ventureselskaper legge pengene sine i miksen, de sa til «venture capital egenkapital", som refererer til verdien at de må komme seg fra oppstart når den ekspanderer eller "moden" som en bedrift eller kirurgi.

 Generelt, se etter en ny business venture kapital investorer for å hjelpe henne starten av arbeidet på bakken. Bedriftsledere som trenger penger for de første kjøper utstyr, lønn, reklame, eller noe annet vil være på jakt "angel investorer" som vil overlevere penger til selskapet i bytte for fremtidige innrømmelser. Enkelte selskaper tilbyr Yield til venture kapitalister, mens andre tilbyr andre alternativer, for eksempel aksjer eller delvis kontroll over oppstart.

 Når investorene etablere venture kapital egenkapital i en oppstart, den representerer deres "stake" i selskapet. Disse investorene håper å bli belønnet med lønnsom store overskudd i virksomheten. De kan også prøve å være "partnere" i bransjen, som vil motta kompensasjon som en slags høyt nivå betalt executive, eller styret i en ledergruppe. Venture kapital egenkapital er det selskapet i utgangspunktet "skylder" the investere partiet.

 Finans fagfolk som vurderer egenkapitalen i en oppstart vil ofte refererer til som "menneskelig kapital pluss" investering, hvor personlig engasjement kan gå hånd i hånd med penger investert. Involverer noen av de største problemene med utenlandske venture kapital egenkapital på reglene om utenfor eierskap i selskaper der mennesker med enkelte typer egenkapital kan ha for å øke sitt engasjement gjennom tredjeparts forvaltningsselskaper med nasjonal status trakt. Med innenlandske venture kapital egenkapital, de typiske hensyn inkluderer etablering av hensiktsmessige virksomheten strukturer og faste ordninger for bonuser.

 Bedriftsledere som ønsker å benytte seg av et venture kapital egenkapital regimet må forstå at denne type penge tilsig er neppe gjort uten å sette standarder for investering. Investorer vil ønske å vite at et selskap har solid potensial før noen penger ned på uflaks. Entreprenører bør også forstå de vanlige mengder penger som går inn i disse typer avtaler, og søker finansielle avtaler tilsvarende. Det er oppgaven med oppstart ledelse på jakt etter risikovillig kapital på en ansvarlig måte, og å forholde seg realistisk innkommende penger, opprettholde gode relasjoner med dem som har denne typen egenkapital.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha