Hva er Vestibular Migrene?

 En vestibulær migrene hodepine ledsaget av svimmelhet, balanseforstyrrelser og kvalme. Folk i alle aldre kan lide av vestibulær migrene, selv om de oftest sett hos voksne kvinner som har en historie med vertigo episoder. I de fleste tilfeller, er følelsen av svimmelhet omtrent 30 til 60 minutter før starten av hodepine og kan for flere timer. Leger, til legemidler for mennesker som jevnlig konfrontert med vestibulær migrene fore redusere frekvensen av forekomsten og lærdommen av alvorlighetsgraden av episodene.

 De eksakte årsakene til vestibulær migrene er uklare, men medisinske forskere mener at folk arver fra sine foreldre predisponerende faktorer. Mange miljøfaktorer kan føre til episoder i mennesker som er genetisk utsatt for migrene, inkludert skarpe lys, kronisk stress, alkohol og allergier. Vestibulær migrene, noe som er mindre vanlig enn andre typer migrene lidelser, enten forårsaket av disse forholdene. Medfødte indre øret misdannelser eller kjemisk ubalanse i hjernen kan bidra til noen tilfeller.

 En person som opplever en vestibulær migrene vanligvis se merkelige opplevelser stasjonært miljø er i bevegelse. Han eller hun kan begynne å miste balansen og blir sittende eller liggende nede for å hindre et fall. Svimmelhet fører ofte til følelser av kvalme og anfall av oppkast. Innen omtrent en time etter starten av svimmelhet, en kjedelig, utstråler i sett hodepine. Lysfølsomhet kan også følge en vestibular migrene. Symptomer kan være alt fra en til fem timer, og de er ofte lettet når en person kan sove.

 Medisinsk vurdering bør være ettertraktet opplever en vestibular migrene, så legene kan se etter underliggende problemer. I kontrollrommet eller på kontoret til en nevrolog, til spesialister datastyrte tomografi skanner og MR-skjermer utføre hjerne til å se etter tegn på vevsskade eller unormale svulster. En elektromagnetisk kan anvendes for å bestemme hvorvidt elektriske signaler i hjernen stabil. Vestibulær migrene er vanligvis ikke tegn på hjerneskade eller epilepsi, men det er viktig å gjennomgå en grundig screening slik at leger kan være sikker.

 Når andre forhold er utelukket, kan en lege diskutere behandlingsalternativer. En pasient kan være foreskrevet medisiner for å ta når han eller hun ser for å hjelpe de første tegn på en vestibular migrene lettelse av symptomene. Personer som lider av hyppige episoder kan være nødvendig å ta medisiner daglig. En lege kan også være i stand til å bidra til å identifisere en pasient og for å sikre at mulige triggere i fremtiden. De fleste til slutt stoppe migrene helt, men for noen er det en livslang problem.

  •  I tilfeller av vestibulær migrene, kan en lege foreskrive en forebyggende medisiner tas før en migrene streik.
  •  En person som lider av vestibulær migrene kan føles som om stasjonære objekter er i bevegelse.
  •  Vestibulær migrene er mest vanlig hos voksne kvinner.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha