Hva er vill vekst?

 Wild vekst er et begrep som brukes for å beskrive praksisen med å samle eller samle av plantemateriale fra sitt naturlige miljø. Høsting ville planter på denne måten er gjort av ulike grunner, for det meste for medisinske formål eller håndverk naturen. Noe av urter og blomster bær, grener og blader brukes for vill vekst.

 Naturmiljøer, inkludert hager, har vært en lang tid kilde til mange viltvoksende tradisjoner. Urtemedisiner, utfyllende fôring og dekorasjoner kom fra det som skjer i og rundt gårdene i de tidlige nybyggerne var lett tilgjengelig. Wild veksten har fortsatt å være en hevdvunnen tradisjon for mange naturelskere, også blitt en populær hobby.

 Mens flertallet av ville håndverk er høstet fra utmarks planter i en rekke lokale habitater, theyâ € ™ re ikke bare begrenset til ørkenen eller skogkledde områder. Faktisk er i dag mange viltvoksende materiale hentet fra hjemmet hager og landskap i tillegg til naturen. Selv hager en uuttømmelig kilde av viltvoksende materiale, skogområder er fortsatt de mest populære stedene for høsting av ville planter.

 Men det er visse retningslinjer som skal følges for innsamling av ville planter utenfor egen hage. Wildcrafters bør ikke bare være kjent med hvilke typer lokale planter i deres bestemt region, men også godt bevandret i de gjeldende lovene som styrer både sjeldne og truede planter. Lokale samarbeids extensions gir vanligvis gratis informasjon om de innfødte planter innenfor et bestemt område.

 Når høsting planter i naturen, ita € ™ s viktig å ta bare det som er nødvendig for et bestemt prosjekt ville vokse og ingenting mer. For eksempel, i de fleste tilfeller, bare de grener, blader eller blomster som skal tas, mens andre installasjoner intakte. I sjeldne hendelser, kan en hele anlegget brukes. Men dette er ofte erstattet frø fra slakteanlegg. Dette sikrer at tilstrekkelige planter og frø forbli kontinuerlig vekst og overlevelse.

 Det er andre hensyn i vill vekst. Uavhengig av om et område har blitt forlatt eller ledige, vil eiendommen selv sikkert har en eier. Derfor innhente tillatelse fra grunneier for innsamling av viltvoksende planter er avgjørende for å unngå senere saksomkostninger. I enkelte områder kan selv regulere Law Organic Food Protection wildcrafted planter. I disse tilfellene wildcrafters utpeke området, sammen med sin historie tilbake høstet minst tre år.

 Når du er ferdig med respekt og lovlig, kan vill vekst være en morsom og rimelig måte å lage native håndverk for å dekorere samt for medisinske formål.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha