Hva er Warszawa Stock Exchange?

 Til tross for at en av de mest turbulente historie i hele den finansielle verden, har Warszawa Stock Exchange i Polen satte den største messen i Øst-Europa. Dens historie går tilbake til 1700-tallet, og har mange nedleggelser som følge av okkupasjon og krig. Den er basert på tre prinsipper som skisserer misjonen av utvekslingsprogrammer. Det er et offentlig selskap i seg selv og har et fullt elektronisk system med ulike selskaper på sitt register.

 Warszawa-børsen fikk sin start på 1700-tallet da landet var kjent som Kongeriket Polen og utveksling vanligvis handles kontoer og valutaer. Gjennom århundrene, utveksling opplevd et uforutsigbart liv, spesielt i løpet av det 20. århundre. Under første verdenskrig ble Warszawa-utveksling stengt under den tyske okkupasjonen, bare for å gjenåpne etter krigen og lukke igjen under den tyske okkupasjonen av andre verdenskrig. Denne gangen med utstillingen er å forbli stengt i nesten 50 år.

 Under kommunistregimet etter andre verdenskrig Polen, Warszawa børs forble sovende. Når den kommunistiske regjeringen ble styrtet i 1989, tok det ytterligere to år for å gjenåpne finansiell støtte fra Frankrike. Utvekslingen startet med bare fem aksjer, men i løpet av de neste to tiårene begynte med ballongutvidelse. Mens jeg skriver dette, er Warszawa utveksling regnes som den største aksjehandel sentrum i hele Øst-Europa.

 Når Warszawa Stock Exchange gjenåpnet, grunnlagt tre hovedprinsipper som ville hjelpe veilede sine beslutninger. En fokusert på avhengighet av utveksling på offentlige tilbud og betingelser for å innføre finansielle instrumenter til organisert handel og offentlige bedrifter. Den andre inkludert handel med finansielle instrumenter som aksjer, obligasjoner, warrants, futures og andre finansielle handels elementer. Tredje, valutakontroll handling kapital, noe som betyr at de rettsregler som dikterer en kapitalistisk økonomi.

 1989 inkarnasjon av Warszawa Stock Exchange ble grunnlagt av Finansdepartementet, men strukturen er endret fra et statlig organisasjon til et børsnotert en. Merkelig, Treasury fortsatt eier nesten alle de 60.000 aksjer i bytte, og resten i hendene på banker og meglerhus. På grunn av sin relative newness på handelsmarkedet, har børsen alltid skrøt et elektronisk kommunikasjonsnett som gjør det mulig for fullt digital, moderne handel.

  •  Utvekslingen startet med bare fem aksjer, men i løpet av de neste to tiårene begynte med ballongutvidelse.
  •  Warszawa Stock Exchange i Polen er den største messen i Øst-Europa.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha