Hva er Webinar programvaren?

 Webinar programvaren er et dataprogram som hjelper deg med å organisere, drifte og administrere et webinar holdt av én person, og fulgt av andre. Denne typen programvare er ofte brukt i omfattende bedriftspresentasjoner, men også det offentlige avdukingen av nye produkter og elektroniske pressekonferanser. En enkelt lisens for denne typen programvare til hundrevis eller tusenvis av brukere ofte kan kobles til via Internett eller over telefon med lytte. Webinar programvaren kan være ganske dyrt, men bruker ofte langt utover webinarer og gir andre profesjonelle applikasjoner.

 Et webinar er en online seminar slags vanligvis direkte overført over Internett eller et sikkert nettverk. Som en tradisjonell seminar, vil det ofte bestå av en eller flere høyttalere som tar en stor mengde av individer med varierende grad av publikumsdeltakelse. Det kan være flere materialer som går med de faktiske presentasjoner, og hele webinar kan ta flere timer eller dager. Webinar programvaren blir vanligvis brukt til å gjøre prosessen enklere og mer pålitelig, selv om disse programmene ikke alltid nødvendig.

 En av de mest vanlige funksjonene som webinar programvare inkluderer muligheten til bildet webcam streaming over internett. Dette skjer på en måte som bare kan bekreftes med et passord for å få tilgang til bildet, men et tradisjonelt seminar kan ses bare ved å betale tilskuere. Mens det er mange måter en persons Webkamera sendinger ligger på Internett, er dette ekstra beskyttelse ikke alltid langs denne veien. Denne typen webinar programvare kan også tillate flere strømmer av innhold samtidig nås, for teksting for det som blir sagt, eller til og med tekst og bilder for å følge den primære presentasjon.

 Webinar programvare kan ofte være ulike nivåer av offentlig medvirkning med hensyn til presentasjonslaget. Interaktiv polling, undersøkelser og andre funksjoner kan inkluderes i et webinar kringkaste å aktivere publikum til å gi tilbakemeldinger og stille spørsmål under presentasjonen. Som webinar holdes i sanntid, kan den som presenterer umiddelbart gi svar, samt utvide på punktene gjort i hans eller hennes presentasjon gjennom multimedia og lenker til andre ressurser. Webinar programvaren kan ofte brukes til andre formål enn webinarer applikasjoner for videokonferanser i forming selskapet, samt skape mindre presentasjoner over lange avstander.

  •  Webinarer ofte bruker webkameraer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha