Hva er Wildlife Conservation?

 Bevare naturen er en praksis der folk prøver å beskytte truede arter sammen med deres leveområder. Målet er at naturen vil være rundt for fremtidige generasjoner til å nyte, og å anerkjenne betydningen av natur og villmarksområder for å sikre menneske. Mange land har offentlige etater dedikert til denne praksisen, og de kan bidra til å gjennomføre en politikk for å beskytte naturen. Det er også fremme mye uavhengige ideelle organisasjoner som ulike bevaring forårsaker.

 En rekke ulike disipliner er involvert i bevaring av naturen. For å trene, bør folk bruke biologi og andre vitenskaper til befolkningsgrupper som presenterer en fare, og å studere disse populasjonene for å lære mer om deres behov. Økonomi er ofte involvert arbeider med organisasjoner for å sette til side land for bruk av ville dyr, naturvernere forsøke å oppnå en effektiv arealbruk løsninger. Området avhenger også tungt på utdanning, ved hjelp av oppsøkende programmer for å lære folk om dyr og å vise folk hvorfor bevaring av naturlige habitater er viktig.

 Dyreliv naturvernere som arbeider over hele verden til arter som trenger hjelp til å identifisere og å beskytte dem. Denne disiplinen innebærer ofte å fange dyr og rase i fangenskap for å sikre at befolkningen fortsatt stor og mangfoldig, mens naturvernere jobber med å fastslå territorium for dyrene slik at de kan ha en sikker plass i naturen. Bevaring må også veies opp mot andre former for arealbruk. Mange land, for eksempel verdi former for rekreasjon i ørkenen som fotturer, camping og jakt, noe som gjør det vanskelig å sette av land spesielt satt for bruk av dyr.

 Et bredt spekter av saker krysser området. Midler kunne av verneområder for dyr, for eksempel brudd på planer om å bruke landet for jordbruk og boliger. En dyrepark kan også forstyrre internasjonale grenser eller tradisjonelle stammeområder. Problemer som forurensning, avskoging, hunting, og andre miljøhensyn også spille en rolle. Til tross for de mange barrierer for bevaring, som må overvinnes, mange mennesker tror at kampen for å redde dyreliv og naturlige habitat er avgjørende.

 Mange organisasjoner som fremmer viltstell bruke kjente og fotogene dyr som pandaer, pantere, grå ulv, elefanter og å fremme deres sak. Ved å tiltrekke folk til problemet, disse organisasjonene håper å samle støtte og midler til dyr som er mindre kjente, som for eksempel de sjeldne og truede fugler, små pattedyr og krypdyr beskytte. Disse dyrene har også et samlingspunkt og symbol for bevaring.

  •  Conservation of Nature er rettet mot å beskytte truede arter, som elefanter.
  •  Bevaring grupper bruker ofte svært fotogene dyr i sine kampanjer.
  •  Dyreliv naturvernere til å fokusere på å hjelpe rovfugler.
  •  Bevaring av naturen kan være begrensende avskoging.
  •  Turstier tilbyr moro og mosjon.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha