Hva er XM Støtte for XM Radio?

 Satellitt-radio har introdusert en ny måte å formidle og motta kommersiell radio. Tradisjonell radio kringkastingstårn still lokale stasjoner, men digital satellittdata radio bjelker i en helt ny måte å overføre informasjon. En av de første store digitale radioleverandører, XM Radio, ble utnevnt til å markere denne forskjellen. Når XM Radio slått sammen med en annen digital leverandør, Sirius, ble selskapets SiriusXM, alltid understreke forskjellen mellom standard og digital kringkasting.

 Typer radio

 Den første formen for kommersiell radiosendingen brukt variasjoner i styrke, eller amplitude, av radiobølger for å overføre lyd. Denne form for fordeling ved hjelp av amplitude-modulasjon, eller AM har strimler vært effektiv, men det var grenser. Senere ble en annen form for kringkastings bølger som sender en sammenhengende amplitude men variabel frekvens utviklet. Frequency Modulation, eller FM, radioen var sterkere og klarere enn AM, men alltid begrenset i hvilken grad det kan sendes før signalet har blitt uskarpe. Digital eller satellitt-radio bruker ikke de tradisjonelle module bølger, men sender i stedet en strøm av data fra satellitter i bane deretter oversatt den spesielle radioutstyr. Fordi det er umodulert, er digital radio kalles XM - Nei modulasjon eller - radio, og dette navnet har blitt tatt av en av de viktigste digitale kringkastingsselskaper.

 Amplitude Modulation

 I AM radiosendinger, amplituden til det kombinerte audio-frekvens og radiobølgefrekvens varierer avhengig av lydsignalet. Siden kraften av bølgene er inkonsekvent, blir det utsatt for interferens fra elektrisk energi. Elektronikk, bilmotorer, lyn og statisk elektrisitet kan føre til at lytteren hører forstyrrelser som statisk.

 Frekvensmodulasjon

 FM-radio, repetisjonsfrekvensen av radiobølger kringkaste endringer for å reprodusere lydsignalet. FM-radio ikke mye forvrengning av elektrisk energi eller andre AM-radioforstyrrelser, men er fremdeles begrenset av styrken av sendersignalet og mottakerfølsomhet.

 Satellite Radio

 Digital satellitt-radio som et digitalt signal som er dekryptert av en kule i den trådløse mottakeren. Abonnenter betaler en månedlig avgift for å få tilgang til digitale radiokanaler, som ligner på hvordan satellitt-TV er markedsført. I april 2013 de ulike abonnementsnivåer tilby tilgang til mellom flere dusin og over 100 kanaler

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha