Hva er øyenvippe implantater?

 Øyenvippe implantater lengre og tykkere vipper permanent ved kirurgi på dusinvis av individuelle hårstrå med vedlagte hårsekkene i kanten på øvre øyelokk. Ingen kunstig hår brukes; i stedet, små hår fra andre steder på kroppen, vanligvis halsen og nakken, som skal bli transplantert. Hennes ben kan også anvendes. For implantering, må håret skyves ut av de ytre lag, slik som epidermis og dermis. Oljer er også fjernes før hvert hår individuelt inokulert i øyelokket en streng om gangen.

 Personer med sparsom vippene eller kreftoverlevere som øyevippene er gjennomført gjennom kjemoterapi tilfeller kan velge for denne prosedyren. Brenne ofrene og alopecia pasienter også vurdere denne behandlingen for å erstatte tapte øyevipper. Trichotillomaniacs, folk som har for vane å plukker øyevipper grunn av innfall, angst og tvangslidelser, er også kjøpere av øyenvippe implantater.

 En lisensiert kosmetisk kirurg, fremgangsmåten knyttet til bruk av skalp snitt i det øvre lokk som vil bære de nye hårsekker transplantert. Denne operasjonen tar vanligvis ca en til tre timer å fullføre, avhengig av hvor mange vippene implantert. Implantasjon av mellom 30 og 60 øyevipper er vanlig. Pasienten settes under lokalbedøvelse for å bufre smerte. Øynene er beskyttet mot pasienten mot kniver og andre kirurgiske instrumenter i øyet dekker.

 Vedlikehold av øyenvippe implantater regnes minimum. Mascara og eyeliner kan brukes på eller i nærheten av implantatet og fjernes med såpe og vann eller makeup remover. De fleste kjøpere av implantater gjelder sminke, men fordi vippene tykkere og lengre fortsatt innen 4-7 måneder etter operasjonen.

 Øyenvippe implantater kan vare i et liv uten erstatning. Når transplantert, vil øyenvippe implantater fortsette å vokse og kanskje må trimmes innimellom for å matche ensartet utseende av de andre vippene. Kosmetiske kirurger er i stand til å gi dette i orden, selv om noen eiere transplantasjon velger å gjøre det selv. Den estetiske effekten av transplantasjon prosedyren er generelt ansett for å være realistisk, etterligne utseendet og krumningen av de naturlige øyevipper.

 Kostnadene varierer. I mange land, men kostnaden for øyenvippe transplantasjon er mellom $ 3000 og $ 6000 $. Operasjonen var en pioner i Amerika, men det praktiseres i Australia, Japan og Storbritannia. Forsikringsselskapene vil generelt ikke for denne prosedyren, som vanligvis betraktet som en medisinsk nødvendighet. Midlertidige bivirkninger omfatter hevelse, rødhet, kløe og små postoperativ smerte.

  •  Øyenvippe implantater er en permanent måte å utvide og tykkere vipper.
  •  En kosmetisk kirurg bruker en skalpell til å kutte øyelokket for implantasjon.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha