Hva er Yield å ringe?

 A Call provenyet, beregning av den samlede inntekten som vil følge av investeringene av en obligasjon, forutsatt at obligasjonen holdes inntil anropet dato. Det er også en forutsetning at samtalen prisen vil holde seg konstant og er ikke påvirket av en rekke uregelmessig rekke faktorer under begrepet av obligasjonen. Investorer vil ofte bruker ved beregning av avkastningen samtalen og gjøre det en del av evalueringen i om ikke å investere i obligasjonslån.

 Den anropende formel for å beregne et utbytte er meget enkel. I hovedsak det innebærer å dele den totale årlige inntekten av obligasjonslån rektor og den gjeldende markedspris. Fra dette tallet, forskjellen mellom kjøpesum og samtalen trukket. I tilfelle at kjøpesummen er lavere enn takst, deretter tidsverdien av forskjellen vil også inkluderes i beregningen. Det endelige svaret i form av en prosentsats og som en indikator på hvor mye avkastning som investorer kan med rimelighet forutse.

 På mange måter å ringe en yield er svært lik beregning av en internrente. Det er en vesentlig forskjell, men å huske på. Call forventer avkastningen på kortere levetid av obligasjonene i spørsmålet, fordi samtalen dato eller kan ikke være det samme som utløpsdatoen. Et utbytte til forfall forutsetter at det ikke være en tidlig samtale for obligasjonen, og at det vil forbli i kraft inntil full modenhet er nådd.

 Det er ikke uvanlig for investorer å ringe både avkastning og utbytte til forfall, som en del av prosessen med å vurdere en bestemt investeringsprosjekt. Når det gjelder å investere i obligasjoner, er det faktisk en veldig god vane å se på forventet avkastning gitt de to ulike sett av omstendigheter. Dersom investor mener avkastningen i begge scenarier er innenfor akseptable utkant, så han eller hun kan føle seg fri til å gå videre med kjøp av obligasjoner.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha