Hva er Zachary prosessen?

 Turkis, først funnet i gamle innskudd i Persia, har vært utvunnet og brukt i tusenvis av år. Det opplyste blå steinen er verdsatt for sin lyse farger, og er ofte brukt i smykker og kunsthåndverk. Selv turkis er en relativt rikelig mineral, til nylige forsøk skape billigere substitutter eller forbedrede versjoner har møtt med betydelig suksess. En mystisk metode, Zachary prosessen, kan faktisk øke hardhet, farge og glans av steinene som brukes.

 Et av problemene er at av ubehandlet turkis farge og glans fading i tid. Selv om utgangspunktet, kan steinen være en strålende himmel blå eller blå-grønn farge vil svekkes etter hvert å være duller greener. Zachary, er prosessen en av mange forsøk på å forbedre lengden av mineralet og forsegle farge fastere. Mens prosessen kan i utgangspunktet ikke bruke perle kvalitet turkis, resultatet, ifølge sine talsmenn, er en mer strålende og bedre slite stein sin farge og glans vil holde lenger.

 RH & Company i Glendale, California champions Zachary prosess, som ble oppfunnet av en innleid arbeidstaker. Ifølge sine pressemeldinger, en ingeniør og turkis forhandler ved navn James E. Zachary, som har brukt livet sitt arbeid med mineral, skapte prosessen. Detaljer om metoden er ganske mystisk, dersom selskapet er åpenbart prøver å opprettholde sin egen kunnskap om oppfinnelsen. Det er kjent at ved fremstilling av visse kjemikalier til middels grad eller høyere steiner, og er etterfulgt av en oppvarmingsprosess for å stabil steinene. Typisk turkis behandles med voks eller harpiks for å forsegle farge, med varierende suksess. I henhold til RF & Company eiere, med hjelp av Zachary prosessen er en viktig forbedring.

 Ifølge noen eksperter, er Zachary prosess turkis både hardere og mer holdbar enn naturstein farge. Bare på den kjemiske nivåforskjell detekteres, og teknikken kan også ta med en lysere farge i det naturlige materiale. Den forseglede overflaten er sterkere enn den porøse naturlig og mindre sannsynlighet for å bli misfarget av samspillet med oljer og andre midler.

 Hvis du er interessert i å skaffe Zachary prosess turkis behandlet, kontakt RH & Company for informasjon. Mens de opprettholder en nettside av sine smykker elementer er ikke tilgjengelig for online kjøp. Turkise smykker kan lage en vakker og uvanlig gave, og er ofte brukt til å lage unike stykker som er virkelig one-of-a-kind. Ønsker du noen med en hyggelig overraskelse, og nå mer holdbare smykker eller turkise dekorasjoner, ved innsjekking Zachary prosessen kan hjelpe deg å finne akkurat det du ønsker.

  •  Zachary Process kan øke farge og glans av turkis, noe som gjør det mindre sannsynlig å falme over tid.
  •  Ubehandlet turkis kan falme i farge og glans over tid.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha