Hva gjennomsnitt Conservation i en politirapport?

 Varetekt i en politirapport viser til eiendommen mottatt eller beslaglagt av politiet ikke anses smugler eller bevis for en forbrytelse. Det forutsettes at midler plassert i varetekt vil bli returnert til sin rettmessige eier.

 Fakta

 Polititjenestemenn motta eller gripe eiendom for en rekke årsaker regelmessig. Når denne egenskapen er ikke smuglervarer, er elementer som farlige legemidler eller ulovlige våpen beslaglagt som bevis for en forbrytelse, eiendom er generelt klassifisert som varemottak på et trygt sted. Eiendommen er identifisert, logget og plassert i et sikkert område inntil den tid det er ønsket av eieren eller eliminert hvis uavhentede innenfor en definert tidsperiode.

 Typer

 Det finnes mange typer eiendommer som kan bestilles i varetekt for sikkerhets skyld. Vanligvis, men ikke alltid, er det ingen kjent eier. Jevnlig folk finne hittegods og roter i avdelingen for lokale politiet. Denne type eiendom kjent som "fant" er en av de vanligste eksemplene på eiendommen tatt til varetekt.

 Når personer er arrestert, under prosessen med å bli booket i fengsel, regelmessig personlig eiendom, herunder kontanter, smykker og andre personlige eiendom elementer, er hentet fra de arresterte. Personen er gitt en detaljert kvittering av eiendommen. Eiendommen er da holdt i forvaring inntil personen slippes.

 Selv motorkjøretøy er ofte fanget og holdt trygge. Forlatte biler, biler som tilhører folk som senere ble arrestert og potensielt stjålne kjøretøy beslaglagt.

 I tillegg kan politiet beslaglegge våpen eller andre gjenstander som tilhører en person som truet med å skade seg selv.

 Hensynet

 Vedtak om opptak av eiendom i varetekt er basert på omstendighetene rundt politiets kontakt med eiendommen og sannsynligheten for tap eller tyveri dersom varene ikke er plassert for sikkerhets skyld.

 Funksjon

 Guard er først og fremst å bevare eiendommen og tyveri forebygging før eieren kan identifiseres og kontaktet. En eier kan kreve ved fremleggelse av tilfredsstillende bevis på eiendommen og kan gjenvinne foreldreretten.

 Karakteristisk

 Politiet har en begrenset mengde lagringsplass kapasitet til å imøtekomme de mange typer varer som kan falle i varetekt. Hvis du etter en rimelig tid, vanligvis 60 til 90 dager, en eier har ikke kommet frem for å kreve eiendom eller blitt plassert, er eiendommen avhendes i samsvar med politikken til denne organisasjonen. Eiendommen kan gis til en veldedig organisasjon, auksjoneres bort eller ødelagt, avhengig av type eiendom.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha