Hva gjør Almond Growers?

 Noen av de tingene som gjør mandel dyrkere plante, dyrke og tilrettelegging pollinering av mandeltrær. De har også plukke opp mandlene til rett tid. Noen mandel dyrkere jobbe emballasje og ta andre vekster til mandel dyrkere rense og pakke for markedet. For det meste, mandel dyrkere jobbe mandel selskaper som produserer alt av mandler verden.

 Mandler dyrkes på trær som finnes i mandel gårder. Disse lunder av mandeltrær er ikke kalt mandeltrær, de er bare så mandeltrær identifisert av mandel dyrkere. Trærne beskjæres og toppet svært lik skape et tre i en eplehage og krever sporadiske trimming en attraktiv treet for produksjon av mandler. Når modnet, dyrkerne bruker store vibrerende maskiner til å hente trær og riste mandler av trærne. Mandlene samles i en seilduk som er plassert rundt treet før det blir ristet for å gå glipp av altfor mange av de set ned nøtter.

 Dyrkere prøver noen ganger to typer mandeltrær podet sammen i håp om at en ny type mandel vil være motstandsdyktige mot sykdom og mugg. Under pollinering sesongen, har mandel dyrkere sendt millioner av bier i og strategisk plassert rundt skogholt for å hjelpe til med pollinering av mandeltrær. Bier er den beste kilden til pollinering blant mandeltrær, og skap for det meste være på plass før den blomstrer nesten alle har forlatt mandeltrær. Bøndene er brukbare veier og stier for birøktere å reise, mens du plasserer de forskjellige bikuber. Det har vært forsøk på å lage en selv-pollinerende mandeltre dyrkere, men biene er den mest effektive metoden for pollinering før nå.

 Noen reiser mandel dyrkere og representere hele mandel voksende befolkningen i visse hendelser hvor mandel er diskutert. Når offentlige funksjoner og sosiale sammenkomster, kan sees mandel dyrkere føre deres sak for rent vann, ren regn og frisk luft. Noen bønder mandel mandler brukes over hele verden, mens andre produserer alle mandler for et bestemt område av verden, et bestemt selskap eller for lokalt forbruk. De største gårder, dyrkere plukke mandler er ikke alene, de røyker, salt og forvelle mandlene og pakk til markedet.

  •  Mandler et mandeltre.
  •  Skrelles og hele mandler.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha