Hva gjør en Assembler gjøre?

 En assembler, også kjent som en produsent, sette komponentene i ferdigprodukter sammen. Arbeidet er ofte i bil, fly, datamaskiner og elektroniske komponenter industrien, men også i andre produksjonsmiljøer slike deler, komponenter eller komposisjoner som produserer disse inneholder. Disse selskapene ofte inkluderer montering av maskiner, metallprodukter, elektrisk utstyr og apparater.

 Lese tegninger og skjemaer er en integrert del av et assemblerâ € ™ s arbeid. Hun bruker en maskin eller et håndverktøy til sin stilling, eller noen ganger å utføre en kombinasjon av de to. Arbeidet er ofte repeterende og alltid krever oppmerksomhet til detaljer for å sikre ensartethet og kvalitet i sluttproduktet.

 I det siste, en assembler nesten alltid jobbet på samlebånd. I de siste årene har trenden blitt flyttet inn i sammenstillingen er av linjen-produksjonsmiljø. I dag, de fleste av produksjon og monteringsarbeid utført av et team av ansatte og skaper et helt produkt eller flere relaterte komponenter. Lagets medlemmer rotere jobbene sine. Dette er generelt sett på som en effektiv måte å bekjempe kjedsomhet og arbeidsplass utbrenthet og samtidig øke kvaliteten på produksjonen.

 Noen assembler jobber innebære bruk av maskiner. Andre krever bare assembler å bruke hendene til å feste til en komponent eller et feste. I noen høyteknologiske produksjonsmiljøer, utfører assembler sitt arbeid med en automatisert maskin for å måle toleranse og for å sikre kvalitet og konformitet.

 I tillegg til sine monteringsarbeid, personen er nødvendig i denne posisjonen til å holde seg orientert om endringer i arbeids- og operasjonelle retningslinjer og prosedyrer. De kan også bli nødvendig å betjene pall knekt eller gaffeltrucker til råvarer for å bringe sitt arbeid. Bøker og poster knyttet til produksjon, maskin vedlikehold og produkt inkonsekvenser også nødvendig regelmessige oppdateringer av den ansatte.

 Mekanikere er vanligvis forventes å bidra til å opprettholde og reparere utstyret de bruker. Denne kjennskap til utstyret hjelper dem flekk svikt i utstyret før den en stor del av monteringsprosessen. Det hjelper også assembler i undervisningen prosessene for nye medarbeidere og etablere utstyr i tilfelle anlegget mekaniker eller maskinist er utilgjengelig.

 Mest trening for monteringsarbeid foregår på jobben, og mekanikken er normalt pålagt å ha en high school diplom eller tilsvarende. En assembler Må også grunnleggende matematiske, skriving og leseferdigheter. Bevegelighet og evne til å produsere høykvalitets arbeide i lang tid som er nødvendig for hver dag. God hånd-øye-koordinasjon for å bistå med evnen til å produsere produkter raskt og uten feil.

  •  Teknikere jobber ofte på samlebånd.
  •  Et trykkeri er ansvarlig for å koble ulike deler sammen for å skape en sterk struktur.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha