Hva gjør en prenuptial advokat?

 Plikter en prenuptial advokat generelle forhandlinger om kontrakter mellom to personer før ekteskapet. Disse avtalene skissere det gjelder ekteskap og skilsmisse. Vanligvis er hensikten med en prenuptial avtalen beskytte verdiene av begge parter fra divisjonene eiendom eller bosetninger som kan oppstå i tilfelle av en skilsmisse eller separasjon. Ekteskaps kontrakter har blitt brukt i århundrer for å beskytte eiendeler og formue.

 Selv om det er mulig å utarbeide en ekteskapskontrakt uten bruk av en prenuptial advokat, få mennesker har en dyp nok forståelse av ekteskapsloven. Hvor lang tid det vil ta å bli kjent med disse lovene være generelt gjør det upraktisk for de fleste mennesker i prosessen på egen hånd prøve. En prenuptial advokat er vanligvis godt utstyrt for å tilby ekspertråd om disse sakene.

 Det er generelt anbefalt at en prenuptial avtale er foreslått, må begge parter beholde sine egne advokater i bryllupet. Noen mennesker gjør den feilen å tro at en advokat som opptrer på vegne av begge parter, men de fleste etiske lovene gjør det umulig. Advokater vil representere generelt i en posisjon av interessekonflikt hvis de prøvde begge parter. I tillegg, i enkelte jurisdiksjoner, prenuptial avtaler regnes ikke juridisk bindende, med mindre hver part hadde sin egen ekteskaps advokat.

 Før ansette en advokat ekteskap, må begge parter først diskutere hva de anser for å være viktige hensyn. Dette vil vanligvis gjøre forhandlingene gå videre raskere, og siden de fleste advokater belaste en timepris, partier som har en klart definert plan vil trolig spare penger på advokathonorarer. Selv om det kan være ubehagelig, er det trolig viktig at en åpen og ærlig diskusjon i god tid i stedet for å ansette advokater.

 De fleste eksperter er enige om at en av de viktigste ingrediensene for en juridisk bindende prenuptial avtalen er rettferdig avsløring av eiendeler. Hvis slutt utfordres en ekteskapelig kontrakt i retten, mangel på midler som skal gis av hver av partene kan ofte føre til at hele avtalen. I tillegg er det trolig best hvis avtalen er undertegnet i god tid før bryllupet. Noen dommere kan se i siste liten ordninger hvis under tvang, en annen grunn for ugyldig dersom kontrakten er signert.

 Før ansette en advokat ekteskap, er det en god idé å sørge for at han eller hun har erfaring på området sivilretten. Mens de fleste hver advokat er kvalifisert i lovens forstand, vil en erfaren ekteskaps advokat sannsynligvis være i stand til å tilby bedre råd enn en advokat som spesialiserer seg på et annet område. Mesteparten av tiden, advokater som er spesialister på skilsmisse har også erfaring i å håndtere den prenuptial avtalen.

  •  Prenuptial advokater skrive kontrakter som er utformet for å beskytte rettighetene til mennesker inn i et ekteskap.
  •  Noen par inngå prenuptial avtaler for å hjelpe sortere ut eventuelle fremtidige problemer med rettferdig fordeling.
  •  En prenuptial avtalen kan bidra til å unngå noen par med en ubalanse av eiendeler til finansielle uenigheter.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha