Hva gjør en Sound Director Do?

 En lyd regissør, noen ganger en lyd regissør, er det profesjonelle ansvaret for lyd i et medieprosjekt. Han eller hun kan jobbe i TV, men er vanligvis forbundet med filmbransjen. En lydregissøren er allment forventet å bruke hvert element i lydproduksjon, som uberegnelig lydeffekter, dialog og musikk.

 Denne type profesjonell er vanligvis ansatt av produsenten eller leder av et prosjekt begynner i pre-produksjon arbeid, eller før opptaket starter. Et individ i dette området må fungere godt sammen med hoved regissøren å lage planer for alle de måtene som lyden er brukt. En lyd direktør vurderer ofte hvor mye av budsjettet kan bli brukt på lyd, hva er de nødvendige utgifter og hva ressursene kan bli spart. Han eller hun kan også leie lydteknikere, operatører, og be om alt nødvendig utstyr.

 Administrerende lyd er en viktig del av et sunt Directora € ™ s arbeid. Siden film kameraer ikke kan fange riktig type lyd, trenger noen lyder kan reproduseres kunstig. For å gjøre dette, fungerer en film lydregissøren vanligvis med en Foley artist, en lyd spesialist med erfaring i å skape eller gjenskape bestemte lyder. For eksempel, i en film scene om en mann som blir slått i ansiktet, kan det Foley artist fange et stykke kull med en hammer til en lyd som ligner på punch, som senere redigert inn i filmen. Slike effekter er ofte brukes ikke bare i filmer, men også i dataspill og teaterforestillinger.

 Alle snakkes linjer i en film eller presentasjon er kjent som dialogen. Lyden direktør vanligvis følger dette elementet også, og vil sikre at talen er rent og høyt nok til å høre publikum. Som lyd, kan noen biter av dialogen ikke tas opp skikkelig under opptak, og kan ha skuespillerne å resitere linjene i et studio.

 Bruken av musikk er ofte en av de viktigste komponentene all media prosjekt. Musikk fra en film kan inkludere bruk av tall, kalt soundtrack, eller score, som er instrumental musikk spesialkomponert for å forbedre stemningen for noen scener. Dermed uhyggelig musikk beskrevet en spent scene som scorer. En lydregissøren tyder vanligvis en komponist for prosjektet, som tilbyr sin mening om hvilke sanger kan kjøpes for soundtracket.

  •  Kameraer ikke alltid legge all nødvendig fikse lyden for å skape effektiv lyd for en film.
  •  En Foley artist kan treffe en kål med en hammer for å produsere en lyd som ligner på et slag i en kampscene.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha