Hva gjør Heat Flow?

 Overføring av varmeenergi fra et varmt område til et kjølig sted som er kjent som varmestrøm. Dette skjer når et bestemt objekt eller et materiale ved en annen temperatur enn de omkringliggende gjenstander. Prinsippet bak denne metoden inkluderer det faktum at den termiske likevekt må ligge mellom objekter, også kjent som det andre termodynamiske loven. Kort sagt, når en temperaturforskjell mellom materialene, varmestrømmen kan bare bli forsinket, ikke stoppet.

 Varmestrømmen avhenger svært mye på konseptet av veiledningen. Kort sagt, støtter overføring av varmeenergi fra den frie elektroner diffusjon. Til den varme fra en gjenstand eller et annet materiale, tilstøtende atomer vibrere mot hverandre. Dette er forårsaket av elektronene fra ett atom til en annen. Når det gjelder væsker, molekylene lenger fra hverandre, noe som er årsaken til termiske energien blir overført mer langsomt når denne tilstand av materie er til stede.

 Konveksjon er også viktig for varmestrøm. Dette skjer når en gjenstand eller overflate er plassert i nærheten av en gass eller væske. Hastigheten på varmeoverføringen øker etter hvert som bevegelsen beveger seg raskere. To forskjellige typer konveksjon eksistere innenfor lover termodynamikk: naturlige og tvang. Drivende krefter ved å hindre tetthet variasjon av den gass eller væske natur, mens tvungen konveksjon, i respons til en syntesemetode så som en pumpe eller vifte.

 Når varme overføres fra materialet ved hjelp av et tomrom, er konseptet med den såkalte stråling. Dette skjer for alle objekter over det absolutte nullpunkt, som selv i et perfekt vakuum. For eksempel stråling fra solen reiser gjennom vakuum plass før med Jorden og andre planeter.

 Det generelle prinsippet om termodynamikk og varmestrøm ble etablert av Sir Isaac Newton. Lov av kjøling som 'hastigheten av varmetapet fra et legeme er proporsjonal med forskjellen i temperatur mellom legemet og det omgivende området eller miljø. " Dette kan observeres ved analyse av mat. For eksempel, når en kaken fjernet fra ovnen og avkjøl i et vindu, er hastigheten av varmetapet bestemt av temperaturen i luften.

 En interessant bivirkning av varmestrømmen kan oppstå hvis damp går over i væskefasen. Kjent som kondensasjon, er denne basert på endring av den gassformige form av en væske. Dette kan være i naturen i form av et kjøle tåke eller glass på en varm dag.

  •  Isaac Newton etablert det generelle prinsippet om varmestrømmen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha