Hva gjør jeg?

Jeg er APRA oss eller er enig med mange ting denne regjeringen gjør, jeg har ingen intensjon om å ta parti med regjeringen. Men jeg får litt tid siden følgende spørsmål, som jeg tror har en logisk forklaring. Alle pengene i regjeringen til Fujimori ble brukt av Mr. Montesinos å gjøre opprør utpressing og ulovlig berikelse. Det kan genereres i denne regjeringen?

Selvfølgelig gjør du, hva skjer er at du gjør fungerer. Og jeg gjentar at jeg ikke forsvare regjeringen, er at jeg prøver å være objektiv, og nevne hva jeg ser. Jeg ser du er utvinne store skole enheter. Det er å gi impulser til byggingen av det elektriske toget. Gjennom Helsedepartementet, er sykehus blir bygget. På den andre siden, men Metropolitan kommune Lima, han gjør fungerer.

Da er vi peruanere vant til å se, alle regjeringer stjele penger fra statskassen; . Vi avgjøre på slutten av disse, med virkeligheten i påstanden "men fikk stjålet verk".

Sannhet forstår ikke hvorfor innbyggerne i bydelen San Borja, er svært opprørt etter byggingen av et sykehus i Helsedepartementet, og hevder at reguleringsplanen ikke svarer til denne type konstruksjon; hvis jeg ser at det er mange klinikker i samme distrikt. , Kan det være at det er særinteresser for å forebygge disse verkene, som er nødvendig for en befolkning med lav inntekt? Med denne logikken måtte rive alle klinikker som finnes i nærheten.

I går kveld Rosa Maria Palacios, intervjuet nasjonalistiske kongress Nancy Obregon.

Rosa Maria sier, "hans tidligere samboer er tiltalt av arbeiderne selv narkotikasmugling, og dommeren allerede utstedte en arrestordre. Hva gjør alt dette? "

Nancy Obregon svarte at siden 2006, er skilt fra sin partner i en pinlig situasjon. Den forrådt henne, hun hadde et annet par og hadde barn. Han har aldri giftet seg med henne, men hun giftet seg med en annen. Det er vel mistenkt at akkurat samme tidspunkt inn i konferansen avsluttes hans forhold med denne personen.

Rosa Maria sier, "hvordan er det mulig hvis i 2006, er skilt fra sin tidligere partner, i juni i år for å adoptere et barn? Hun hevder at bare på den tiden hans tidligere samboer avgjort signatur å anerkjenne barnet som hans sønn. Hun gikk til Kongressen og forble på gården.

Rosa: "Du vet at de økonomiske aktivitetene til sin tidligere partner, og ikke føre til mistanke se sine inntekter øker?"

Til dette sa han, som kjente ham bare feltaktiviteter, og som allerede hadde skilt tomter, hver jobbet separat.

Rose Mary, sier vitnene, sa en kostnad moren jobbet for kongressmann.

"Det som skjer er at jeg ønsker å diskreditere" sa han, og han vet ikke vitnene er involvert i narkotikahandel, men er opptatt av at de beskylder sin mor og søstre. Men kategorisk sa han det ville hånd ilden for alle; eller for sine barn.

Det synes at vårt land er dømt for å ha dette nivået av Kongressen, og at problemet med korrupsjon aldri adressert i konferansen. Hvordan komme til en løsning i denne forbindelse? Hva må gjøres for å endre dette? Igjen og igjen, vi hører og ser disse hendelsene, er det eneste de gjør obskure fremtiden for vår kongress.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha