Hva gjør Prototype Designers?

 Prototype designere er ansvarlig for etableringen av arbeidsmodeller for produkter under utvikling. Det innebærer å arbeide med teknikere og medlemmer av ledelsen gjennom hele utviklingsprosessen. Arbeidet med disse fagpersonene ofte avgjør om en bedrift kan lykkes flytte en idé fra konsept til full produksjon.

 Prototyper er nødvendig i hvert produkt fra plagg til databrikker. Så, hva en designer gjør prototype er basert på den sektoren der han arbeider, fordi kompetanse og utdanning varierer sterkt.

 Selv prototype, kan designere har et bredt spekter av utdanning og kompetanse, til alle prototype utviklere på et tidspunkt møte med medlemmer av ledelsen og andre på design team. De diskuterer prosjektet på hånden, slik at de har en god forståelse av hva selskapet trenger og mål. De er også problemene med prosjektet, som holder seg innenfor et visst budsjett eller behovet for å justere modellen senere.

 Når prototype designere vet konseptet som må flytte til et fysisk produkt, de kommer med skissene, diagrammer eller mønstre for en eller flere prototyper. På dette punktet, designerne en visuell representasjon av hva du skal se prototypen. Denne representasjon er nyttig som en referanse under byggingen. Prototype designere bruker disse materialene til å forstå medlemmene av ledelsen hvilke materialer som er tilgjengelige, hva kostnadene ville være for de ulike versjonene av prototyper og fordeler og ulemper ved alternativene er til stede. Ledelsen gjør en beslutning om hva prototype å utøve alternativ basert på denne informasjonen.

 Bevæpnet med skissene, diagrammer eller mønstre for prototypen, til prototype designere til kjøp av de nødvendige skritt for å skape en fysisk modell materialer. De kan også leie eller overdra tekniske arbeidere for å fullføre ulike aspekter av prototype bygging, slik som maling eller sveising. I noen tilfeller, avhengig av kunnskap om en designer, og kompleksiteten av produktet, prototypen designer er ikke nødvendig, og andre peker på det meste av arbeidet alene. Innkjøp av materialer og ansette beslutninger noen ganger krever designere til å sende inn formelle forslag eller forespørsler til medlemmer av ledelsen for godkjenning.

 Så snart prototypen designere har alle de nødvendige verktøy og andre verktøy, begynner de å enten alene eller sammen med sine team for å bygge den fysiske modellen. Avhengig av produktet er nødvendig, kan prototypen være i full størrelse eller bare en brøkdel av vekt, lengde og høyde for å få sluttproduktet. Designerne må ta sikkerhetsmessige forholdsregler under byggeprosessen, samt bestemmelser om arbeids- og bestemmelsene i kontraktene i selskapet, hvis det er aktuelt. Designerne har også å teste prototypen. Hvis det oppstår problemer under byggingen selv, som et materiale ikke oppfyller forventningene, designere tilbake til tegne og løse problemer.

 Når du bygger en fungerende prototype de føler er akseptabelt gitt behov og begrensninger av selskapet, prototype designere presentere prototypen til medlemmene av ledelsen. De viser at alle komponentene i prototypen, eller for å projisere forventninger. Designerne deretter begynne å jobbe med medlemmer av produksjonsteamet for å flytte prototype til masse konstruksjon.

 Gjennom utviklingen av prototypen, medlemmene av ledelsen prototype krever ofte utviklere å sende inn formelle rapporter om fremdriften av prosjektet. I tillegg før masseproduksjon, kan utbygger har, til å presentere prototypen til investorer eller annen økonomisk støtte fra produksjons venture. Dette betyr prototype utviklere har til å være komfortabel med og dyktigere i skriftlig og muntlig kommunikasjon. Deres evne til å rapportere svært teknisk informasjon på en nøyaktig, lett å forstå måte er kritisk til prosjektet fremover.

  •  Prototype designere er ansvarlig for etableringen av arbeidsmodeller for produkter under utvikling.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha