Hva hører briller?

 Høre briller er briller som har integrert et høreapparat i sin struktur. Først utformet i 1950, denne revolusjonerende oppfinnelsen jobbet godt med de mer klumpete briller den gangen. Hun ble mindre populær med utviklingen av briller for å være mer lette og wire rammer. I disse dager, men med moderne teknologi som gir svært lette og følsomme mikrofoner og høreapparater, høreapparat briller gjøre et comeback.

 Hørselstap er vanlig, spesielt i den eldre befolkningen. Opptil en tredjedel av amerikanere mellom 65 og 75 år gamle lider av hørselstap til en viss grad, og dette tallet stiger til nesten halvparten hos personer over 75 år gamle. Mennesker, særlig unge mennesker, er ofte motvillige til å bruke høreapparat hvis de føler at det er et stigma knyttet til hørselstap. Høreapparat brillene er ideelle i denne situasjonen, fordi de er tilgjengelige med reseptbelagte eller reseptfrie linser.

 Moderne høreapparater for å få mindre og mer effektiv som teknologiutviklingen, slik at vedlegg til små, selv designer briller. Høreapparat Briller kommer ikke lenger i store, sedate stil; Det er nå et stort utvalg å velge fra. De typer høreapparater kan også velges basert på preferanser og behov, og inkluderer beinlednings og luftledning alternativer.

 Fordelene med bruk høreapparatet briller er mange. To verdifulle gjenstander som nå har kommet til et trygt lagringssted som ett. Putting høreapparat og briller, en handling, og om morgenen rutine vil bli betydelig redusert. Høreapparater er nesten usynlig for folk som ikke er ute etter dem, forsterke tilliten til dem som bærer den.

 Den største ulempen med de bruk høreapparatet briller er at de ikke kan skilles. Hvis du ønsker å riktig se eller høre bare bra, det er ikke et alternativ. Prisen er også en faktor, fordi de har en produktspesialist og ofte dyre. De er heller ikke fritt tilgjengelig over hele verden. Med verden til et globalt samfunn via internett, men for å overvinne denne hindringen.

 Micro teknologi aktivert produksjon av mindre høreapparater som kan plasseres i øret. Dette betyr at de ikke er så synlige som sine eldre kolleger. Behovet for fortielse av høreapparater i glasset høreapparat er avtagende, men for de som både trenger og ønsker ting enkelt, høreapparat, briller er et alternativ verdt å utforske.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha