Hva kan du gjøre med en satellittmottaker gamle?

 Hvis du har en stor gammel C-Band parabolantenne i hagen din, og en nedlagt mottaker, er det noen kreative ting du kan gjøre med dem. Elektroniske innretninger er ikke sannsynlig å bli brukt til sitt opprinnelige formål på grunn av endringer i måten satellittsignalene blir overført. Med mindre du har tenkt å bruke mye penger å oppgradere systemet, er det beste alternativet å ta elektroniske enheter og bruke parabolantenne til noe kreativt.

 Hage Art

 Lim biter av speil, glass eller fliser å slå din flat spot i et veggmaleri gigantisk logo, stjerne eller patriotisk symbol. Du kan også male mesh overflaten for å lyse utseendet på din gamle flat og gjøre hagen din en uttalelse.

 I Fish Pond

 Bruk flat for en fiskedam. Fjern den fra støtte innlegget og innlegget LNB og legg den i stedet du ønsker dammen. Markere omrisset og scoop jorden for å justere kurven av parabel. Sett fatet i hullet og dekke det med plastfolie. Blande i litt grus for bakgrunnen, fyll den med vann, planter og fisk, og du har et enkelt vedlikehold vann funksjon for hagen din. Sett en vannpumpe i midten og du har en fontene.

 Hva å gjøre med Post

 Bruk støttestang for å holde en fugl som mater stasjon, hage lys eller bjelle. Fordi stangen er hul, kan det være lurt å helle betong i pole stivne, spesielt hvis du henger noe tungt som en klokke fra henne.

 Skrap

 Fjern fatet i minutters segmenter, legger bitene og slippe dem til skrapmetall til å slå inn kontanter. De glassfiber de sannsynligvis ikke vil gjøre deg mye, men de som metall kan du tjene noen få dollar.

 En Cupola

 En parabolantenne og plassert tilbake på toppen av en struktur som et lysthus eller spille huset kan lage en vakker kuppel. Dekk toppen med lerret for en fargerik lokk eller la den være åpen for delvis sollys kommer gjennom.

 Hage Planter

 Lag en planter ved å stille noen rader med betongblokker i en sirkel på skitt. Gjør ytterkantene av sirkelen selv med kantene på fatet. Sett flatt på toppen og fylle det med jord. Avhengig av tettheten på nett må du kanskje sette i plastskål til å holde jorda. Hvis du gjør dette, bore noen hull i plasten slik at jorda vil renne riktig. ting av planter i bollen og vann i henhold til plante krav.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha