Hva kan jeg gjøre med gresskarkjerner?

 Gresskarfrø er en deilig og næringsrik snack når saltet og stekt. De tilbyr mange vitaminer og mineraler, som aminosyrer, karbohydrater, fettsyrer, sink og vitamin B. De fleste kaster frøene med trådlignende massen etter Halloween, men de kan berges. For alle som er villige til å våge seg ut av kjøkkenet, gresskarkjerner er en flott billig håndverket forsyning for kunstprosjekter for barn.

 En populær snack er laget med gresskar frø steking dem. Så godt som de burde være, rengjøres den klebrige strenger og masse pinne til dem fra innsiden av gresskar. Frøene skylles raskt i et dørslag, deretter tørket ved å spre dem flatt på vokset papir. Å lage mat, frøene må være i et enkelt lag på en smurt stekeplate med smør, olivenolje eller vegetabilsk olje. De kan da bli bakt i en forvarmet ovn ved 250-325 ° C til de er gyllenbrune og fyller kjøkkenet med en herlig aroma.

 Mange foretrekker krydret gresskarkjerner. De kan bli dynket i salt vann over natten før steking bedre å sette mot salt. Dryss dem med cayenne pepper, chili pulver, kanel, soyasaus, hvitløk salt, karri eller worcestershire-saus vil bite og legge til smaken. Toasting frøene i en stekepanne kan arbeide, også. På middels varme, små partier til de begynner å danse og pop er kokt.

 Vanligvis, gresskarfrø å bli spist med skroget intakt, i motsetning til de peanut eller solsikkefrø. Legemet inneholder mange av de næringsstoffer, og fiberstrukturen renser opp i fordøyelseskanalen. Selvfølgelig kan frøene skrelles en etter en, men det er nok ikke verdt det. Butikk-kjøpte, pre-avskallede gresskarkjerner er kjent som pepitas.

 Barn blir ofte tiltrukket av bønner, ris, frø og nøtter som organisk mosaikk materialer. En bolle med tørkede gresskarfrø, en regnbue av tempera maling kan, hvit lim, og noen ark av plakattavler barn eller underholde en hel klasse for en ettermiddag. De gode resultatene kan bli sittende fast på en oppslagstavle eller kjøleskapsdøren.

 Barn kan dyppe bunter av frø i plast kopper maling og tørr på papiret. De kan også binde frøene til papir og male alt etterpå. Selv unge kunstnere kan Sunbeams, skisserer, eller konfetti mønstre for å danne de elliptiske former. Flere erfarne malere er ute av stand til å ta på de tredimensjonale frø med den flate papiret til portretter av dyr, trær eller brødre og søstre til å skape.

  •  Ristede gresskarkjerner er en populær snack.
  •  Gresskarfrø kan bli ristet i en stekepanne.
  •  For å gjøre krydret ristede gresskarkjerner, dryss med cayenne pepper, chili pulver, eller andre fete sauser.
  •  Nyhøstede gresskar frø er skylt i et dørslag før de blir distribuert og la tørke.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha