Hva kjennetegner et hjerte ansiktsform?

 Skjønnhetseksperter og frisører kategorisere ofte menneskelig ansikt i ulike former. Spesielt møte beskrivelser av blant annet følgende: rund, oval, firkantet, avlang, diamant, og hjerteformet. Personer med hjerte ansiktsform ikke har en enhetlig og lik ansikt dimensjoner. Tvert imot, den øvre del av ansiktet over nesen større. Hvis ansikt beveges i retning av haken, er det tilbøyelig til innsiden. Haken selv er så skarpe og smale.

 Et hjerte ansiktsform bære dette navnet fordi dens spesifikke formen er noe som minner om den tradisjonelle hjertesymbolet sett på valentine € ™ s Day kort. Formen kan også sees som en opp-ned trekant. I begge ligninger, er det mest åpenbare og bemerkelsesverdig trekk den store øvre del av gjenstanden. Også folk med et hjerte ansiktsformen pleier å ha en bred panne og brede kinnben. Øvre ansiktstrekk kan eller ikke kan gjenspeile den enorme gjennom store øyne eller større enn gjennomsnittet nese.

 Haken mest skiller et hjerte ansiktsform andre ansiktsformer. Personer med en runde eller ovale ansikt har en tendens til å ha mer avrundet hake, mens de litt flate chins ofte kjennetegner en firkantet ansikt. Hjerte ansikt haker er imidlertid betydelig mindre, smalere, og noen ganger til og med lagt merke til. Denne funksjonskall bildet av de buede og lukkede linjer av et hjerte symbol som møtes i et enkelt nederste punkt. Siden jawbones må betydelig rampe for denne effekten, er en ikke-fremtredende kjeven vanlig også.

 Mens ansiktsformer kan gjettes fra utseende, kan vitenskapelige målinger også hjelpe avgjøre om enkeltpersoner har et hjerte ansiktsform. Hvis nysgjerrig, kan enkeltpersoner måle panne, kinn og kjeve i bredden av de bredeste punktene. I tillegg er en lengde målt fra toppen av ansiktet, håret linje, nedover, haken, å bli tatt, selv om denne målingen er større i andre ansiktsformer. Varsel indikatorer på et hjerte form av ansiktet som de numeriske målinger for haken er betydelig lavere enn de relativt brede kinn og panne målinger.

 Kvinner spesielt vil ofte deres spesielle ansiktsform for sminke, smykker, og hårstyling vet valg. Skjønnhet fagfolk råder ulike kosmetiske og tilnærminger henne, ifølge ansiktsform. For hjertet formen på ansiktet, de anbefaler ofte make-up valg som vektlegger øyne og kinnben, fordi disse egenskapene i sentrum av dette ansiktet type. Frisører, på den annen side, anbefaler ofte hele håret på toppen med middels bølger eller dotter av hår som kjeven og haken tease. En slik hårklipp kan gjøre den lille haken ser bredere, samt noen smykker valgene som stramme kjedene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha