Hva knivstikking hans Pick Up?

 Plukk opp knivstikking hans nøster garn som er strikket inn i et plagg eller et annet prosjekt. En strikkeoppskrift kan være noe sånt som "plukke opp og strikk 40 knivstikking", som betyr knitter er å instruere først sette inn en nål inn i angitt antall garn strengene på en allerede strikket kant. Når disse komponenter er plassert eller "plukkes opp" på en enkelt nål, kan den andre brukes til stikk 40 strikking. Plukke opp knivstikking på en ferdig kanten og strikke en annen del kan også gjøres i kreative, eksperimentelle strikkede prosjekter, ofte til en endring i pluggretning og / eller for farge.

 For eksempel, ett stykke lappeteppe stil underlag, løper, pute eller teppe kaste skapt ved å strikke en firkant, deretter plukke opp knivstikking av en av sidene. Avhengig av valgt side for knivstikking hakke, endre følelse av retning eller forbli den samme. Hvis knitter ønsker, kan brukes et helt annet mønster farge toner og retning for den neste plassen utenfor knivstikking hentes.

 En tykk kant hvor du skal få ny knivstikking kan være riktig eller ikke, for eksempel skjemaer med underarmen i en genser. Den viktigste grunnen for henting sutur brukes når et nytt tillegg til strikket prosjekt som er nødvendig som en hylse til skuld kanten. Siden en strikket genser ermet generelt konisk form, er en reduksjon metode for å strikke pick knivstikking ofte brukt. Hver maske på kanten av skulderen kan bli plukket opp og strikke, men jersey mønster kan deretter avtar i en vanlig, for eksempel ved å strikke to knivstikking sammen, slik at hylsen vil avta mot håndleddet.

 Jevnt å plukke opp det strikkede sentrerings er nødvendig for et fluid. Når en strikket kant avsluttes eller allerede bundet av, kan vikle en teknikk tråden rundt nålen på pick up og strikk ny knivstikking brukes til å forebygge hull i arbeidet. Mønster instruksjoner for knivstikking plukking er noen ganger forkortet til "PU".

 Pick-up masker er vanligvis gjøres for å forlenge strikket arbeid. Denne typen stikkende øvelse, for å få en jevn glatthet. Begynnelsen strikkere rådes til å mønstre på som å plukke opp knivstikking er nødvendig før de oppstår mer erfaring i å produsere en jevn spenning.

  •  Strikkepinner og garn.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha