Hva Mill priser?

 Mill priser er eiendomsskatt som er pålagt på verdien av eiendommen. Mange kommuner uttrykke sine eiendom skattesatser i form av mølle priser. Eierskap papir indikerer vanligvis som skatt vil bli ilagt på eiendommen, og folk kan også gi informasjon om hvilke skatter vil være aktuelt for sitt eierskap av de lokale myndighetene, som må forholde seg til eiendom skattespørsmål.

 Fabrikken reflekterer en skatt per tusen kronebeløp. I USA, for eksempel, ville en mølle sats på 23,4 betyr at for hver tusen amerikanske dollar, ville være en byrde for $ 23.40 USD grunn. Sum betalbar skatt beregnes ved å multiplisere eiendommens anslåtte verdien av møllen rente og dividere med en tusen. For eksempel, hvis et hus var verdt $ 670.000 USD i henhold til assessor i et område med en mølle sats på 23,4, ville eieren skylder $ 15,678 USD i eiendomsskatt per år.

 I noen regioner, folk betale eiendomsskatt en gang i året, mens i andre tilfeller kan det skyldes en kvartalsvis eller halvårlig basis. Det er ikke uvanlig at møllen prosent variere betydelig. I tillegg til basisrenten fastsatt av den regionale regjeringen, kan ytterligere avgifter innkreves av skoler, brann distrikter, etc., for å betale for sine tjenester. Hver slik belastning ville bli lagt til basen for å skape lasten til en mølle hastighet.

 Noen som bor i et landlig område kan ha en relativt lav mill rate, mens noen i et urbant område høyere mill hastighet på grunn av skatter vurderes av offentlige myndigheter i området kunne ha. Mens høyere skatt kan være en belastning for fast eiendom, er den økte kvaliteten på offentlige tjenester sett på som en bonus, spesielt når folk trenger disse tjenestene. Motsatt kan landet ha problemer med å finansiere nødvendige tjenester på grunn av lave skattesatser, relativt få skattytere, eller eiendomsverdiene er lave.

 Mill priser er også kjent som millage priser eller priser basert på tusen. Alle disse ordene refererer til roten "mill", som betyr "tusen". For at møllen prisene stige, velgere generelt trenger et forslag om å godkjenne en ytterligere utdypning av mengden av økningen, og det er formålet godt. Velgere er ofte motvillige til å stemme for skatteøkninger, fordi de ikke ønsker å betale høyere skatter, selv om mange er helt fornøyd med å fryse frese priser, selv om inflasjonen kan bety at de lokale myndigheter, som er avhengig av skattene for støtte er mindre og mindre penger å jobbe med.

  •  Et hus i et landlig område kan være en lavere mill rente enn én i et urbant område.
  •  Mill priser er brukt til å beregne mengden av eiendomsskatt på grunn på en tomt.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha