Hva mobiltelefoner er kompatible med iTunes?

 Apples iTunes har blitt en av de mest anerkjente medier og musikkspillere i dagens ganger. iTunes binder lett med andre programmer, iPod, iPhone og andre mobiltelefoner. Det er imidlertid et begrenset antall mobiltelefoner, som er i stand til binding med iTunes. Hvis finne en telefon som er kompatibel med iTunes er en ikke-omsettelig funksjon for deg, så sørg for å gjøre din forskning og se kritisk for hver telefon å se hvordan han håndterer forbindelse med iTunes.

 iPhone

 Selv den mest åpenbare, er iPhone telefonen laget av Apple. Hver ny generasjon av Apple-produkter er utviklet for å være i stand til å integrere mer med andre Apple-maskiner og programmer. IPhone er bransjens ledende i smart telefon teknologi og har en rekke programmer å laste ned fra Apple Store. IPhone er også en av de første telefonene som kommer med touch screen teknologi. Andre funksjoner i iPhone inkluderer muligheten til å finne og følge telefonen med verdiøkende tjenester som Mobile Me, som også har trådløs synkronisering med kalendere og kontakter fra datamaskinen. Ulempen med iPhone er at AT & T er i dag den eksklusive bærer for iPhone og 3G-nettet, som avhengig av hvor du befinner deg kan være enten veldig treg, ujevn eller ikke-eksisterende. Gjør din forskning på nettverk i ditt område hvis du har tenkt å bruke alle funksjonene til iPhone. Spesielt hvis du vil at iPhone for sin evne til å få kontakt med iTunes, så finnes det andre alternativer du kan vurdere først.

 Motorola ROKR

 I 2004 annonserte Apple et samarbeid med Motorola for å slippe en mobiltelefon i stand til å integrere med iTunes-programmet. Inntil da var det ingen andre telefonen i stand til å gjøre det. Den Rockr har eksistert i mange år og har videreutviklet sin evne til å synkronisere med iTunes og ta musikken med deg uansett hvor du går. Ifølge CNET mening, har den ROKR fremragende musikk avspillingskvalitet og kommer med en høyttaler og "brukervennlige kontroller." Omfatter imidlertid en ulempe manglende evne til å laste trådløse sanger. Den ROKR er bare i stand til å laste ned sanger via iTunes. Minnet kan lagre opp til 100 sanger på en gang, med mindre du velger å kjøpe mer minne til å installere. iTunes-grensesnittet er "slow" og en langsom overføringshastigheter fra til iTunes også. Siden utgivelsen av den ROKR, Motorola lansert mange andre telefoner som integrerer og synkronisere med iTunes.

 Palm Pre

 Palm Pre er en nyere telefon som også er i stand til å integrere med iTunes-programmet. Unntak er synkronisering med DRM-filer og sanger ACC, som er beskyttet av filen av designeren. Palm Pre er også i stand til å trekke ut og reprodusere lignende spillelister og albumgrafikk, som gjør det enda tettere konkurrere med iPhone. Den eneste forskjellen mellom iPhone evne til å integrere med iTunes og Pre er muligheten til å laste ned iPhone-programmer. Andre funksjoner i Palm Pre inkluderer muligheten til å bruke telefonen som en USB-stasjon for filer på datamaskinen eller lading via USB.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha