Hva om du blir utvist fra en leilighet

 Komme utvist en leilighet er en ubehagelig opplevelse for alle. Dessverre skjer det, og hvis du har forårsaket utvisning eller ikke, er det viktig å vite hva du skal gjøre når det skjer.

 Vit hva utleier ikke kan gjøre

 Selv lover varierer fra staten, som en generell regel, en utleier kan ikke låse deg ut av huset ditt, komme seg ut av huset ditt, eller fjerne enhver eiendom av huset uten å gå gjennom en utkastelse prosessen.

 Ikke overse en begjæring om utkastelse

 Ignorer en begjæring om utkastelse vil ikke gjøre det forsvinne. Ta kontakt med din utleier så snart du mottar innkallingen. Se om du kan trene en betalingsordning for ryggen leie ut eller reparere eventuelle skader på leiligheten, kan du ha forårsaket. Selv om du ikke vet hvorfor du har mottatt varsel, ta kontakt med utleier så snart som mulig. I det minste, se om du kan forhandle fram en periode med mer tid til å avslutte.

 Forstå Process

 Når du har mottatt en begjæring om utkastelse, må utleier få en rettskjennelse for å ha deg fjernet. Vanligvis innebærer dette en benk rettssak før en dommer. I visse tilfeller kan prosessen beveger seg meget raskt. Utleier kan tjene deg legge merke til og har rettskjennelse innen en uke. I beste fall vil du ha 30 dager til å forlate eiendommen. Når en rettskjennelse er utstedt, kan eieren komme opp med politiet for å fjerne deg fra eiendommen. I motsetning til det mange tror, ​​vil dine varer ikke plasseres på fortauet, men vil bli lagret opp til 30 dager.

 Ansette en advokat og Fight Back

 Hvis du mener at du ikke bør bli kastet ut, leie en advokat og kjempe mot prosessen. Du har rett til sin dag i retten, og under en test, kan du presentere bevis som viser at du ikke bør bli utvist. Hvis du er skyldig i å gjøre hva eieren har anklaget dere, tenk før kjemper deportasjon. Det kan være kjedelig og dyrt, og hvis du er sent seks måneders leie, vil du fortsatt sannsynligvis miste.

 Startpakken

 Hvis du godtar utvisningen, begynne å pakke og finne et sted å bo så snart som mulig. Vurdere å plassere et stort antall av dine eiendeler i lagring i tilfelle du må leve med venner eller familie mens du komme tilbake på føttene. leiligheter, for å kjøpe en avis og ut på nettet. Til slutt, sørg for at du lære av denne erfaringen. Ingen ønsker å bli sendt ut to ganger.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha