Hva om engangskameraer utløper?

 Fargefilm er forgjengelig. Han har en levetid og det går dårlig, men ikke så bortskjemt i en passasje grønnsaker. Dette er grunnen til at anerkjente produsenter kode filmer av film produkter, inkludert engangskameraer, med en "best før" -datoen. Som produkter, har hvordan filmen er lagret mye å gjøre med hvordan det utfører etter utløpsdato.

 Color Shift

 Den fargefilm er fremstilt av tre eller flere fargefargestoffsjikt. Hver farge har sine egne eiendommer og mye forskning gikk inn i hver film merkevare for å balansere disse faktorene for å oppnå realistiske resultater. Som alderen filmer, er hver fargestoff laget aldre i et annet tempo, og balansen forskjøvet. Hvordan endrer det skift merke til merke, men vanligvis utskrifter laget av film lager utløpt sende en endring av magenta, viser en rose fargetone til nøytrale emner som skyer.

 Utstillingen og Base Fog

 Konvensjonell film teknologien bruker sølvhalogenider og også dette er forgjengelig. De lysfølsomme sølv lag for hver farge vil miste følsomhet over tid, men ikke forutsigbart. I et engangskamera, er dette problemet forsterket av manglende evne til å endre eksponeringen. Også over tid, sølv emulsjoner tjene sin egen tetthet, som kalles "base tåke", og i hovedsak de minste gjennomsiktig film, så utskrifter har bleke fremtredende fakta.

 Lagring

 Hvordan engangskamera er lagret har mye å gjøre med de resultatene du får. Heat er en stor fiende av fargefilm. Trekk et engangskamera i hanskerommet i bilen på varme sommerdagene kan føre til at filmen skal gå i balanse før utløpsdatoen. Videre fotografer har i mange år vært å kjøpe filmen nesten utløpt billig og fryse. Dette bevarer filmen, men det presenterer en kondens problem hvis ikke nøye tint.

 Batterier

 Noen engangskamera har innebygde blinker, drevet av en enkelt AA-batteri. I et nytt kamera, har dette batteriet nok strøm til å eksponere filmen, men som alle batteriene, vil de miste noe makt som det aldre. En etter utløps kamera kan ikke være i stand til å lade kondensatoren av blitsen. Men fordi kameraene bruke en kondensator, lavt batteri kan alltid bygge nok kostnad, dersom flash lampe tennes, trenger du bare å bekymre seg om følsomheten av filmen, ikke blitsen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha