Hva Plus Size Lingerie?

 Ordet undertøy kommer fra det franske, som betyr "lin". Den brukes til å beskrive undertøy og andre delikate plagg som truser, camisoles og peignoir sett. For mange mennesker, begrepet forbundet med sexy undertøy elementer som Slinky nattøy, strømper, strømpebånd, korsetter og andre sensuelle klær. Det samme gjelder for pluss størrelsen dameundertøy. Den eneste forskjellen er størrelsen.

 Skjønte kvinner nyte sensuelle klær og har spesielle underkjole så mange andre kvinner, og designere og produsenter begynner å bli bedre med flere plus size undertøy alternativer å velge mellom for å møte deres behov. I mange år var det ikke noe slikt som plus size undertøy og de mest veldreide kvinner hadde lite eller ingen valg når det kommer til undertøy og selskapsklær som passer godt. I dag, pluss størrelsen dameundertøy er tilgjengelig i alle de hotteste stiler, farger og tekstiler.

 Pluss størrelsen dameundertøy, som de fleste plus size klær, går vanligvis fra størrelse 14 til størrelse 40. Det er forskjeller i størrelser, avhengig av merke og stil, men dette er den generelle retningslinje, til tross for at mange kvinner størrelse 14 anses for å være omtrent middels. Det er produsenter som fører opp i størrelsene små, medium, large, ekstra stort, one-X og høyere, i stedet for generelt nummererte størrelser.

 For pluss størrelsen dameundertøy disse målingene utføres vanligvis mellom 1 og 6-X-X, selv om noen gå høyere. I kvinners størrelser, i motsetning til feil eller juniorer, klær tendens til å bli kuttet litt større. En 16W, som indikerer kvinner, er større enn 16 i tåken.

 Generelt, betegnet som liten, middels, stor, og opp dimensjoner er bestemt ved tilsetning av to nummererte barer per inkrement. For eksempel, er vanligvis liten størrelse 4-6, 8-10 middels, stor og X-large 12-14 er 16-18. Det samme gjelder for x-1 og høyere. Størrelse 1-X er generelt ansett for å være omtrent en størrelse på 20-22 i kvinneklær. Hver påfølgende X legger til to størrelser, så andre-X ville representere størrelsen 24-26.

 Det er veldig viktig å velge riktig størrelse når du kjøper pluss størrelsen undertøy, er undertøy fordi oftere enn ikke et produkt som ikke kan returneres. Husk at selv i store størrelser, undertøy tendens til å kjøre mindre enn vanlige klær. Hvis du er usikker på din størrelse, måle hofter, lår, og bysten og i samråd med pluss størrelsen dameundertøy forhandler.

 De fleste nettbutikker vil svare på dine spørsmål, slik at du kan foreta et kjøp med selvtillit. Et besøk til en butikk plus size kvinner og sjekk ut deres utvalg av undertøy. Du bør være i stand til å prøve på utvalgte artikler, så lenge du gjøre om klærne.

  •  Begrepet "undertøy" er ofte forbundet med elementer som sexy korsetter.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha