Hva skal jeg gjøre hvis min iPhone er helt svart?

 Som alle elektroniske enheter, har iPhone noen mekaniske hikke, noe som resulterer i det som kom til å bli kjent som "black screen of death." Noen ganger kan en app lastet ned feil og syltetøy telefon prosessorkraft, og noen ganger telefonen gjennomgår fysiske skader, som for eksempel et fall, litt vann eller alvorlig temperatureksponering. Hvis dette skjer, er det flere ting du kan gjøre for å prøve å fikse det.

 Load

 Oftere enn du kanskje tror, ​​iPhone-brukere rett og slett glemmer å lade sine enheter. Når batteriet dør helt, blir skjermen blank, og ikke mengden av klikk-knappen vil slå på. Før du hopper til konklusjoner om at telefonen er defekt, koble den til en lader og sørge for at den har nok juice til lys. Kontroller at du prøver å koble den til en lader mer hvis den første ikke virker: Du kan ha et problem med laderen i stedet for telefonen.

 Tilbakestill

 Noen ganger iPhone ikke kan håndtere volumet av ordre at det må gjøres, og det fryser. Dette har en tendens til å skje med programmer som krever mye minne eller prosessorkraft, for eksempel kameraet. Hvis skjermen fryser og plutselig blir svart på ett av disse tilfellene, kan du vanligvis løse dette problemet ved å tilbakestille telefonen. For å gjøre dette, trykk på "Home" knappen og "Sleep" -knappen samtidig i ca 10-15 sekunder. "Home" -knappen er på bunnen av skjermen; den "Sleep" knappen er på høyre side av toppen av telefonen.

 Genius Bar

 Hvis en reset ikke fungerer, ta din iPhone til en Apple-butikk Genius Bar å la ham ta en titt. Genius Bar er et sett av Apple ansatte som svarer på spørsmål om tekniske detaljer om produkter og hjelpe kundene med teknisk støtte. Når du tar med din iPhone i hvitt for dem, forklare hvordan problemet startet og formildende omstendigheter, for eksempel slippe vann eller la solen. De bør være i stand til å reparere eller erstatte det, dersom kostnadene ikke er dekket av garantien hvis du er ansvarlig for hans forsvinning.

 Jailbreaking

 Noen iPhone-brukere prøve å "jailbreak" eller hacke sine enheter for å omgå restriksjoner pålagt av produsenter. Dette gjør at du kan tilpasse telefonen med forskjellige temaer, laste ned programvaren andre enn Apple selskaper, og bruke en annen operatør. Men mens det er teknisk lovlig, det gjør garantien ugyldig med Apple, så hvis du gjør en feil eller får dårlige jailbreaking instruksjoner og ende opp med en svart skjerm, kan du ikke ha Genius Bar gratis reparasjon. Noen jailbreaking fora kan være i stand til å hjelpe deg med å finne og løse spesifikke problem, men telefonen er ofte uopprettelig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha