Hva skjer i en plast fabrikk?

 En plast fabrikken er et sted hvor produktene er laget av syntetiske kjemikalier og råvarer. Gjennom prosesser kjent som sprøytestøping, polymerisering og andre metoder, en plast fabrikk skaper plastprodukter alt fra bust til brusflasker og plastposer. Heat er en viktig ingrediens i de fleste plastproduksjon, så en plast fabrikk er vanligvis et veldig varmt sted å jobbe. Plasten som brukes til å skape nye produkter er ofte laget av resirkulerte plastdeler, så mange plast fabrikker gjør en grønn bidrag til den lokale økonomien og miljøet.

 Plast brukes for produkter som brukes i mange aspekter og elementer av menneskeliv, bleier og møbler for å lage bildeler. En plast fabrikk normalt bruker små plastballer er laget av råolje som raffineres til å produsere polymerer. Plasten anlegget kjøper å gjøre polymerene i form av harpiks og legger introduserer kjemikalier og andre ingredienser for å lage en bestemt type av plast eller plastblanding. Denne blandingen av harpiks og kjemikalier som brukes til å bli solgt for å gjøre forbrukeren eller andre plantespesifikke plastkomponenter.

 Polyetylen er en type plast som er gjort ved polymerisering av etylen flere monomerer med en katalysator. En katalysator er et kjemikalie som den kjemiske reaksjon av monomerer fremmer seg uten endring. Resultatet er en masse av polymerer som har vært kjent som harpiks. Harpiksen kan være pulver, pellets eller små partikler som er kjøpt av fabrikken og plast brukes til å lage ferdige produkter av plast, leketøy biler og plast toalettseter til en av de mest vanlige produktene, plast søppelsekker. Harpiksen blir ofte blandet med fargestoffer for å tilveiebringe et vidt spekter av farget plast-produkter.

 Det er to forskjellige typer av plastmaterialer som er produsert av de fleste planter plasttermoplaster og herdeplaster:. En termo er en plast som beholder sine plastiske egenskaper, slik at plasten smelter når den oppvarmes og stivne ved avkjøling; herdeplaster, på den annen side, beholde enhver egenskap plastisk når de oppvarmes. En herde er en plast som vil forbli permanent satt når kurert. Når en varmeherdende plast er utsatt for en tilstrekkelig varm temperatur, til plast bli forkullet eller til og med rive i stedet for smelting. Denne thermo type plast er den typen som brukes i mange plast bil eller fabrikkanlegg som plasthus å produsere deler.

  •  Plastgranulat, som er smeltet ned for å foreta andre produkter.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha