Hva som er privat inntekt?

 Private inntekter er et begrep som brukes for å beskrive inntekter som mottas av en person eller en husholdning. En av de vanligste former for denne type inntekt er lønn eller lønn generert som et resultat av en jobb som holdes av den enkelte eller arbeider voksne i en gitt husholdning. Andre typer inntekter kan anses som privat inntekt, for eksempel kjøp av private investorer eller renter på obligasjoner mottatt og eid av enkeltpersoner utbytte.

 For mange husholdninger, genererer privat inntekt er avgjørende for å balansere den månedlige budsjett. Mengden av inntekter i hver kalender kan brukes til å administrere de nødvendige utgifter, for eksempel boliglån betalinger, verktøyet kostnader, billån, mat og andre kjøp som anses som viktig for å opprettholde en anstendig levestandard. Flertallet av enkeltpersoner og husholdninger å styre denne prosessen ved å sikre og beholde en jobb som gir betaling for tjenester, enten i form av lønn eller en timelønn tjenester. Arbeidsgivere utstede utbetalinger til ansatte i henhold til en tidsplan, med ukentlig, annenhver uke og månedlig være de typiske alternativer.

 Et annet eksempel på privat inntekt er inntektene som genereres når resultatene av investeringene. Investeringene i spørsmålet kan eiendeler ervervet som følge av direkte innsatsen til den enkelte, eller innlemmes i en slags tillit etablert til fordel for mottakeren. I begge tilfeller får den enkelte periodiske utbetalinger fra disse investeringene, blir beløpet ofte basert på hvor godt selskapene utfører i markedet. Bør avkastningen på investeringer levere en tilstrekkelig mengde til å dekke alle driftskostnader, kan mottakeren finner det nødvendig å holde en jobb, for å generere inntekter.

 Med sin egen inntekt, mottakerne er vanligvis ansvarlig for å beregne og betale inntektsskatt. I tilfelle av lønnet arbeid, husker arbeidsgiver generelt skatt basert på de retningslinjer og prosedyrer ved lokale og nasjonale skattemyndigheter. For folk som er selvstendig næringsdrivende, ansvaret for beregnings, rapportering og innlevering skatter ligger hos den enkelte skattyter. I tillegg er personer privat kapitalinntekter ofte nødvendig å arkivere og betale skatt på disse midlene med mindre strukturen i et fond, må en administrator foreta skatteinnbetalinger til de aktuelle etatene for kontoen til mottakeren. Selv da er mottakeren normalt ansvarlig for innsending av årlig avkastning som står for de midler mottatt og avgifter er betalt gjennom tillit ordningen.

  •  Private inntekter brukes til å planlegge et husholdningsbudsjett.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha