Hva utfordring virkelig ønsker å gjøre i 2030?

Hva utfordring virkelig ønsker å gjøre i 2030?
Den spanske Foundation for Science and Technology i dag lansert en aksjon for å øke bevisstheten i europeiske borgere vil være i stand til å nå de høyeste representanter for vitenskap og innovasjon i Europa din mening om hvilke utfordringer står overfor i 2030 . Under overskriften Det som virkelig ønsker å utfordre i 2030? møter nettstedet utfordringene i vitenskap og innovasjon som utgjør initiativet, presentert av hånden av kjente personligheter fra verden av vitenskap, kunst og kultur.
 For eksempel, foreslår kokken Ferran Adria tiltak for å oppmuntre spise sunt, forsvarer Paulina Beato butikken elektrisitet mer effektivt, drive Frank Biancheri Erasmus programmet håper å overvinne språkbarrierer gjennom teknologi, Juan Ignacio Cirac velger å forene alle teorier om fysikk, Javier Tejada forpliktet roboter som gjør livene våre enklere, forsvarer Eleanor Maguire viktigheten av å forstå hvordan hjernen arbeider for å forbedre våre liv og Margarita Salas opts for personlig medisinsk behandling takket være genetikk. Og opp til 14 utfordringer.
 The Citizens Agenda of Science and Innovation er lansert i anledning det spanske formannskapet i EU i løpet av første halvår 2010, og har støtte fra departementet for vitenskap og innovasjon av Spania.

Stem Challenge 2030 virker mest viktig og bidrar til å "bygge Europa for borgere"

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha