Hva vil dekomponere granitt?

 Dekomponere granitt, noen ganger referert til som DG er vanligvis sett på som en bygning og landskapsmateriale. Det er populært med bygging av veier, parkeringsplasser og veier, men også i bakgården landskaps. Dekomponere granitt består av forvitret granitt partikler som spenner fra grus til silt størrelse, og vanligvis også noen leire. Navnet separerte granitt refererer til det faktum at partiklene er resultatet av naturlig forvitring eller nedbrytning av granittstein.

 En av de vanligste stedene å finne DG er i gangveier. Materialet er rimelig stabilt når komprimert, og er fortsatt en gjennomtrengelig materiale, noe som gjør for en tilfredsstillende drenering. I tillegg til banene, brytes granitt er ofte brukt til å bygge innkjørsler og parkeringsplasser. Dekomponere granitt brukes noen ganger i veibygging, selv om det må komprimeres inn i en solid kjøreflate.

 Dekomponere granitt er populært i landskaps som en hardscape materiale. Den kan brukes som bunndekke, mulch, terrasse basis, eller for å lage baner. Dekomponer granitt er en forholdsvis miljøvennlig valg fordi det er et naturlig produkt gjennomtrengelig og gir hardscape som krever ikke vann. Etter at granitt er på plass, vil den fortsette til været, som er nyttige næringsstoffer tilsettes til den omgivende jord og planter. Ikke overraskende, brytes granitt er et spesielt populært valg landskaps i tørre områder.

 Avhengig av klimaet og den tiltenkte bruk, kan DG brukes alene med bare en moderat komprimering for å holde det på plass, eller kan settes på plass med stabilisatorer. Dersom granitt spres av seg selv, er det vanligvis inkorporert med en slags grense eller rammen for å hindre at det lett å vaske bort granitt. Hvis på den annen side blir dekomponert granitt definert med stabilisatorer eller harpikser, hard kappe med en mer varig og stabil, men redusert permeabilitet, hvorved dreneringen er en viktig faktor.

 Dekomponer granitt refererer vanligvis bare å granitt som har passert naturlig, men det er ofte omtalt om hverandre med knust grus og knust stein. Hver av disse produktene har vinklet stykker, og vanligvis en prosentandel fine stykker. De brukes ofte for lignende typer bygge eller landskaps prosesser.

 Dannelsen av granitt separerte oppstår etter en tid, og er et naturlig resultat av forvitring og erosjon av granitt. Vind og vann, både fysisk og kjemisk igjen granitt, til slutt bryte de små bitene sammen brytes granitt. Sluttproduktet er minelagt i granittbrudd, vanligvis ved siden av andre granitt produkter som store steinblokker, plater, produsert og granitt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha