Hvem er George C. Scott?

 George C. Scott, født i 1927, var en skuespiller av betydelig ferdighet som er best husket for to svært forskjellige roller. I 1964 befestet han sitt krav til berømmelse som toppen Generell Buck Turgidson i Stanley Kubrikâ € ™ s Dr. Strangelove. I 1970 foretok han til det mange anser for å være den rollen hans liv, som skildrer General Patton i filmen Patton. For Patton George C. Scott vant Oscar for beste mannlige hovedrolle.

 George C. Scott var ikke uten militær trening, noe som kanskje på høyden av to av hans mest minneverdige roller. Fra 1945-1949 jobbet han som en amerikansk marinesoldat. Han tapte den andre verdenskrigen og i stedet fungert som en seremoniell vakt på Arlington kirkegård. Han viste sin hengiven kjærlighet til engelsk litteratur ved å lære at Marine Corps Institute. Tidlig i livet, Scott høyt drømmer om å bli forfatter, som sin favoritt forfatter F. Scott Fitzgerald. Etter endt militærtjeneste, Scott fortsatte håndverket skriving ved University of Missouri studien, men igjen uten en grad å bli skuespiller.

 Med sin avvisende, whiskey stemme, og mindre enn perfekt utseende, George C. Scott var en berømt skuespiller. Han dukket først opp opererer i ulike Broadway, tiltrekke kunnskap for sin rolle i spillet, The Anderson Trial i 1959. Film roller fulgt og noen er verdt å nevne. Spesielt er det 1959 film Anatomy of a Murder hvor Scott spilte mot Jimmy Stewart, av mange ansett som en sann Scott ytelse, og skaffet ham en nominasjon for beste skuespiller.

 1961 filmen The Hustler George C. Scott fikk sin andre Academy nominasjon, noe han nektet, sier at han trodde at hans handling er ikke verdig forhold til andre forestillinger i året. Dette var ingen kjærlighet tapt mellom Scott og Motion Picture Academy. Han nektet å delta eller å akseptere hans pris for Patton i 1970, sier han hatet uvirkelighet av det. Som skuespiller, var han den første til å slippe prisen, og hans eksempel ble fulgt i 1972 av Marlon Brando, som også avslo Oscar for sin rolle i The Godfather.

 Scotta € ™ s personlige liv noen ganger var enda kontroversielt. Han giftet seg og skilt fem ganger, to ganger gift Colleen Dewhurst. Med Dewhurst, Scott hadde to barn, og hans sønn, Campbell Scott, kjent for sin dyktighet i skuespill. Totalt hadde han seks barn: to med Dewhurst, en datter Karen Truesdale, en datter Carolyn Hughes, og en datter og sønn med Patricia Reed. Mange ekteskap Scotta € ™ s, og hans rykte som en tung drikker ikke kaster skygge på hans lange karriere eller hans dyktighet som skuespiller.

 Da han ble eldre, ble Scott tilbudt plomme roller, men mindre hederlige unntak finnes. Hans prestasjoner i en TV remake av filmen 12 Angry Men og i 1993 filmen Malice ble både observert kritisk. Generelt ble siste del av sin karriere preget av en nedgang i kvaliteten og kaliber av filmene han ble tilbudt. Han er fortsatt en av de store aktørene i det 20. århundre, påløper betydelige fortrinn for sitt arbeid fra 1959 til tidlig i 1970. Han døde i 1999, en måned før sin 72th fødselsdag.

  •  George C. Scott kjent nektet en Oscar-nominasjon.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha