Hvem gjør Quantaray mål?

 I henhold til de fleste kilder, er disse linser fremstilt av Sigma. Ulike fotografering fora nevne Tamron, Vivitar, Cosina / Phoenix og Tokina andre mulige produsenter.

 Viktig

 Det er vanskelig å få pålitelig informasjon om Quantaray linse produsenter. En mulig årsak til dette er svært lav aktelse disse linsene ser ut til å bli holdt fotografering fagmiljøer. Bortsett fra produsent nummer, ingen informasjon om disse objektivene produksjonsselskap gitt.

 Leverandører

 Selv Quantaray linser er tilgjengelig for kjøp i mange butikker av kameraet, synes kjeden av Ritz Kamera for å være hovedkontakten. Ritz tilbyr flere modeller av disse objektivene; Imidlertid ikke Ritz ikke oppgi navnet på den opprinnelige produsenten. Fotografer som spurte Ritz ansatte for den opprinnelige produsenten av objektiver og utstyr Quantaray sa objektiver er Sigma eller "andre produsenter" uten å bli gitt noen detaljer.

 Sigma

 De fleste kilder er enige om at disse linsene er laget av Sigma; Men det betyr Sigma ikke liste Quantaray briller blant sine produkter. Siden de fleste fotografer beskrive disse objektivene enn eldre modeller av "forbruker" kvalitet, kan det være at Sigma ikke ønsker å offentlig knytte sin merkevare navnet på et lavt kvalitetsprodukt. Ritz Camera ikke liste et produkt laget av Sigma, men det er ikke et Quantaray mål.

 Andre mulige produsenter

 Medlemmer av stats Digital Camera Resource Page som Quantaray linser er også laget av Tamron, mens medlemmer av Foto på diskusjonslisten til styret Net Vivitar og Cosina / Phoenix som potensielle produsenter objektiver. Ifølge en diskusjon, "Det finnes andre merker som også vil være Quantaray objektiver, inkludert Tokina." Ingen av disse selskapene, men den Quantaray listen blant sine produktlinjer.

 Advarsel

 Han foreslo at det er vanskeligere enn vanlig å finne noen å hedre garanti Quantaray linser. Dette kan være på grunn av vanskeligheten med å bestemme den opprinnelige produsent.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha