Hvem oppfant Volkswagen Bug?

 Volkswagen Beetle, eller Bug, er en tyskprodusert bil som har funnet en lojal tilhengerskare over hele verden. Den opprinnelige inspirasjon for Beetle kom fra Ferdinand Porsche. Bak oppfordring av Adolf Hitler, Porsche deretter endret sin oppfinnelse til en bil som kan bli holdt av den vanlige mann. Resultatet ble Volkswagen Beetle.

 Formaninger Hitler

 Karl Ludvigsen i sin bok "Kampen om Beetle," Adolf Hitler ønsket å lage en bil som var rimelig og økonomisk for folk. Hitler oppdrag Ferdinand Porsche å lage en "Volkswagen" eller folkets bil. Porsche har brukt en av hans tidligere prototyper, NSU som grunnlag for denne nye bilen.

 Først Biller

 I 1936 ble tre første prototypene av bugs som billig Porsche gjort. For å hjelpe ny bil produksjon, hadde Hitler bygget en by og en fabrikk. Byen, som heter Styrke gjennom glede Stadt, ble bygget for å huse arbeiderne på Volkswagen anlegget.

 Den KdF Wagen-

 Hitler utnevnt den første Porch Beetle KdF-Wagen. Ifølge feldgrau nettside, en søkeside fra de tyske væpnede styrker, KdF-Wagen navn avledet fra mottoet "Styrke gjennom glede" og Styrke gjennom glede, en organisasjon av tysk arbeidskraft.

 Endring av navn

 Etter andre verdenskrig, ble bilen omdøpt Volkswagen. Anlegget og byen har også fått nytt navn. Deres nye navn, Wolfsburg, kom fra Werner von Schulenberg av Wolfsburg som ble tvunget til å gi opp sitt land for anlegget og byen skal bygges.

 Produksjonsstart

 Ifølge en pressemelding Volkswagen 2006 begynte produksjonen av Volkswagen Beetle i 1945. Den første Volkswagen Beetle ble sendt til USA i 1949. På begynnelsen av 1970-tallet, mer enn en million Volkswagen Biller ble tatt hvert år .

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha