Hvem var Homer?

 Homer er navnet på to store menn, den gamle bard og farsfigur på den populære animerte filmen "The Simpsons". Denne artikkelen fokuserer imidlertid hovedsakelig på med liv, identitet, og arbeidet med Homer i antikken. Homer er et navn som er knyttet til forfatteren av de gamle greske dikt Iliaden og Odysseen. Og at forfatteren kunne faktisk ha vært analfabeter - - men av forskere at disse to diktene ble skrevet for muntlig presentasjon er avtalt, er forfatter mye debattert. Noen homeriske forskere mener at mer enn én person kunne ha vært en hånd i etableringen av disse to episke historier.

 Eller "Homer" var en person eller mange, er det klart at han levde i det 8. eller 7. århundre f.Kr.. Vi vet svært lite om ham. Faktisk, selv om historikere og Litteratur forskere mye av tiden brukt på å lete, det er ingen konkrete bevis på at han noensinne har eksistert. De eneste biter av informasjon som vi har om Homer bestått i de tradisjonelle fortellingene. Disse kildene sier at Homer var blind, men er uenige om hans fødested. Noen sier han ble født på øya Chios. Andre, derimot, hevder at han ble født i ulike joniske byene.

 Selv om lite er kjent om identiteten til Homer, hans arbeid er godt kjent. Iliaden og Odysseen er to av de eldste delene av litteratur. De kommer fra hva som er akseptert som mange generasjoner forteller muntlige historier. Ingen kan egentlig vite hvor mange andre slike historier noensinne har eksistert. Vi vet bare at disse to var gått lenge nok til å gjøre det til en tid da folk begynte å spille inn informasjon med det skrevne ord. Hvis de bare en generasjon hadde gått glipp av århundrer siden, ville vi ikke være i stand til å verdsette arbeidet med Homer i dag.

 Det er noen referanser til Homer i andre deler av litteratur for sin tid, eller ganger kort tid etter hans liv. Andre greske forfattere enten direkte diskutere Homer eller henvise til en mann som, akkurat som ham. En stor del av aksjemarkedet har gått inn i studiet av disse referansene. Det ser ikke ut, men at hver av teksten dedikert til Homer kan gi konkrete bevis om hvem han var. Med unntak for noen stor oppdagelse i fremtiden, vil Homer den sanne identiteten forblir ukjent. Vi må bare gjette hvem han var da vi leste gode episke verk.

  •  Homers Odysseen er et gammelt gresk dikt om Ulysses.
  •  Homer skrev den gamle greske dikt Iliaden.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha