Hvilke bevis ID Trenger notarius publicus?

 Lov om notarius publicus modellen, som de fleste stater har vedtatt delvis eller i sin helhet, krever en notarius bli presentert med minst to akseptable former for identitet før notarizing et dokument. Minst en form for identifikasjon må inneholde en fersk fotografi.

 Tilfredsstillende bevis

 Akseptabelt identifikasjon kan bestå lisens eller identifisering av et sjåførkort utstedt av myndighetene eller tribal, gyldig pass eller offisielle militære ID. I land der notarius publicus er nødvendig for å opprettholde Journal notar, registrerer notarius identifikasjonsnumrene til bevisene gitt i notarius journal.

 Personlig kjente

 Staten lover og forskrifter notarius vanligvis ikke krever legitimasjon av partiet som signerer et dokument vil bli presentert om notarius personlig allerede kjenner identiteten til partiet. Den sikreste metoden er imidlertid en notarius å be om bevis for riktig identifisering hver gang et dokument er attestert.

 Troverdig vitne

 Lov om notarius publicus modellen lar verifisere identiteten til en person ved administrasjon av en ed eller forsikring av minst en troverdig vitne som er personlig kjent til notarius og den enkelte signerer dokumentet. Loven tillater også en kontrollsjekk av minst to troverdige og uinteresserte vitner som personlig kjenner personen og har tilfredsstillende identifikasjon til notarius.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha