Hvilke faktorer er involvert i Mutual Fund priser?

 Det er flere faktorer involvert i aksjefond prising, og det absolutt lønner seg for investorer å forstå hver av dem. Grunnprisen for et aksjefond innebærer den relative verdien av alle aksjene og andre råvarer som inngår i kjøpesummen for en aksje. Dette tallet er vanligvis en god ide om hvordan selskapene bak disse bestandene gjør i forhold til kontantstrøm og inntjening. Et annet aspekt av investeringsfondet prisingen er den totale etterspørselen etter fondet - og hver inneholder i det - fordi hvis rente pigger og drops, vil prisen justeres tilsvarende. En av de mest oversett faktorer av aksjefond prising er kostnadene forbundet med kjøp av inventar; I mange tilfeller kan det være en tilsynelatende store investeringer rotere i et dårlig valg.

 Aksjefond prisingen er i hovedsak bestemt av egenverdi. NAV er den samlede verdien av eiendeler minus gjeld, delt på antall utestående aksjer. Prisen på aksjen forandrer seg kontinuerlig i løpet av dagen som handel utvikler seg, men NAV er beregnet kun en gang om dagen. For å bestemme evaluering av egenkapital eiendeler og fortjeneste fra salget av en bedrift, kan være svært nyttig NAV. Selskaper som investeringsselskaper, kan investorer diversifisere sine porteføljer ved å støtte denne stabil, langsiktig vekst, og NAV er det viktigste verktøyet brukes til å beregne sitt potensial.

 En annen avgjørende faktor i aksjefond prisingen er tilstedeværelsen av tilbud og etterspørsel, som i hovedsak er samspillet mellom kjøpere og selgere. Det viktigste i denne sammenheng er en forventning i markedet, slik som å vite hvilke elementer kjøpere og selgere vil ha en innvirkning, fordi bestandene er i konstant interaksjon. Som et resultat, bestemmer korrelasjonen prisen på en fond i forhold til sin NAV. Muligheter innen markedet er uendelige, så har noen med kjennskap til fakta er vanligvis nødvendig for å oppnå konsistente resultater. Transaksjoner blir vanligvis utført av en fondsforvalter som ekspertkunnskap om selskapene involvert.

 Aksjefond priser kan også være kostnader i form av kjøp, innløsningsgebyrer, utveksling avgifter og har skjult. Disse ekstra kostnadene er vanligvis betales indirekte av investorer, og fradrag oppstår vanligvis når aksjen er kjøpt. Betale opp foran kan ikke bare påvirke den generelle ytelsen av fondet i form av avkastning, men kan også resultere i en fondsforvalter med lite insentiv til å drive fondet. Mange aksjer gjør rettferdiggjøre disse ekstra gjensidig oppdagelse prising, men ved å gi gode avkastning på investeringen gjennom rask vekst og årlige utbetalinger.

  •  Et aksjefond manageren ser jevnlig til markedet og sektoren investerer i og distribuerer fondet tilsvarende.
  •  Grunnprisen for et aksjefond innebærer den relative verdien av alle aksjene og andre råvarer som inngår i kjøpesummen for en aksje.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha