Hvilke faktorer påvirker kroppsbilde Perception?

 Kroppsbilde oppfatning er måten en person ser hvordan hans eller hennes kropp ser ut. Oppfatning av hans eller hennes bilde av en person i stor grad påvirker hvordan han eller hun opptrer på en gitt dag. Hvis en person mangler tillit i kroppsbilde, så han eller hun kan gå med stolthet eller mindre sannsynlighet for å ha attraktive klær. Kroppsbilde oppfatning har en sterk innflytelse på det personlige livet til en person, og er et resultat av mange faktorer, inkludert fjernsyn og det sosiale nettverket.

 Mediene er en høvding faktor som påvirker kroppen bilde oppfatning. Når noen ser i et blad, ofte han eller hun ser bilder av tynne, vakre kvinner og høye, attraktive menn. Mange av disse bildene - særlig kvinner - er umulig å oppnå i det virkelige liv, fordi de egentlig er datagenerert grafikk. Bedrifter bruker ofte tynne unge kvinner til å selge sine produkter eller tjenester fordi disse kvinnene enkelt ta øynene av seere og lesere av bladet. For-profit selskaper understreker at deres produkter hjelpe folk å oppnå et bestemt utseende ved hjelp av attraktive modeller beholde sine kunder å kjøpe produktene.

 En annen faktor som påvirker en persons syn på hans eller hennes kropp reaksjoner av familiemedlemmer. Noen nære slektninger, som et søsken, en bror eller søster kan om hvordan fett han eller hun er eller hvor vanskelig lenge han eller hun er, hvilket nivå av selvtillit av den enkelte kan redusere skadedyr. En forelder med særlig påvirker et barns syn på seg selv, enten negativt eller positivt av kritiske kommentarer etter oppløftende ord til oppmuntring. Enkeltpersoner vanligvis holder posisjonene til dem fra sine familier i høy aktelse, så kommentarer pårørende spiller en viktig rolle i hvordan man kan føle om hans eller hennes kropp.

 Peer grupper også påvirke hvordan en person tenker han eller hun ser ut. Barn ofte mobbe folk deres alder som ikke ser ut som dem, som omfatter mennesker av en annen rase og etnisitet. Denne typen erting og mobbing stammer for det meste fra sin egen mangel på selvtillit av barn. Naturlig tendens til et barn til å ønske å tilhøre hans eller hennes sosiale gruppen kan faktisk ham eller henne føler en utstøtt når kritisert.

 Plutselige endringer i kroppen til en person i løpet av puberteten også spille en rolle i kroppens oppfatning av en privatperson. Under puberteten, både gutter og jenter organer begynner å endre på en rekke måter. Dette kan føre til at noen forlegenhet som de sliter med å takle det ukjente endringer. Andre jenter og gutter sliter med sitt kroppsbilde oppfatning, fordi de føler at de ikke er modne raskt nok.

  •  Fysisk form er et felles organ imageproblem.
  •  Kommentarer fra familiemedlemmer kan ha en sterk innflytelse på kroppsbilde oppfatning av en person.
  •  Kroppsbilde kan være en sterk innflytelse på selvtillit.
  •  Mange bedrifter bruker tynne, unge kvinner til sine produkter, som kan gjøre andre synes de er så tynne til å selge.
  •  Bilder portrettert i reklame og media kan påvirke kroppen bilde oppfatning.
  •  Et bilde frisk kropp er den positive og realistisk bilde av størrelsen og formen av kroppen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha