Hvilke Hair produkter kan jeg bruke til å behandle flisete tupper?

 Uansett hvor godt du vare på håret ditt, på ett eller annet tidspunkt må du behandle flisete tupper. Et resultat av mange faktorer, blant annet sommersolen, svømmebassenger, sterke vaskemidler, og over-prosessering, kan flisete tupper styres med bare noen få enkle prosedyrer. Selv om mange mennesker tror at den eneste måten å splitte ender er å kutte dekke til håret, sannheten er at å kutte håret bare blir kvitt flisete tupper du ser, mens vanligvis håret er skadet utover slutten. Kutte noen centimeter fra håret kan bremse videre krysset, men bare behandling kan stoppe helt.

 Den beste måten å håndtere flisete tupper er for å hindre dem i første omgang av deep-conditioning håret ditt regelmessig. En god kvalitet balsam bør være rik og kremet, men ingen rester på håret. Hvis håret ditt er tørt, sjampo sjeldnere for å hindre ytterligere skade og minimere eksponering for elementene, med hjelp av en lue hvis du tilbringer mye tid i solen.

 Redusere bruken av krølltenger og hårfønere hjelper også, når den intense varmen bidrar til å splitte hår. Dersom caps av tørketiden er ikke et alternativ, kan du behandle flisete tupper på grunn av bruk av termisk beskyttelse produkter, som er designet for å forhindre varmeskader. Hvis mulig, la håret lufttørke. En annen måte å behandle flisete tupper er å bli bedre til håret ditt. Bruk en myk børste i stedet for en plastikk hår, og være spesielt forsiktig når håret er vått, så det blir mer skjør og utsatt for brudd.

 Det er noen hjemme rettsmidler for å behandle flisete tupper hjemme. Det ene er å blande vitamin E kapsler med varmt vann og påfør blandingen til håret når det er vått. Vanlig kokosolje og mandelolje er andre gode alternativer: de kan over natten stå eller påføres etter vask. Hvis du velger det andre alternativet, dekke hodet med en våt varm håndkle eller plast dusj cap i ca 20 minutter for å hjelpe håret absorbere oljen bedre.

 Uansett hvordan du velger å forholde seg til flisete tupper, gjøre sunn mat bidrar også til hennes helse, så sørg for at du spiser et balansert kosthold, eller vurdere en multivitamin å balansere matinntaket.

  •  Kokosolje er et populært alternativ til å behandle flisete tupper.
  •  Skadede hårfibrene føre til delt.
  •  Plastflasker med sjampo.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha