Hvilke typer konkurs er det?

 Når jeg tenker på konkurs, først jeg tror de brøt og en siste utvei. Hvis du går konkurs, bekrefter du at du ikke er i stand til å betale kreditorer og de fleste av disse gjeld er slettet. Selv om det kan virke som et enkelt konsept, er konkurs faktisk så komplisert økonomisk prosess som alle andre. Det finnes ulike former for konkurs, hver gir deg forskjellige alternativer og resultater i ulike økonomiske konsekvenser og omstendigheter. Hvis din nåværende økonomiske situasjon er slik at du vurderer konkurs, sørg for at du forstår de ulike typer konkurs, slik at du gjøre vedtak som er best for deg kan gjøre.

 Det finnes fire forskjellige typer konkurs: Kapittel 7, kapittel 11, kapittel 12 og kapittel 13, den vanligste av disse er kapitlene 7 og 13.

 Hvis du filen et kapittel 7 konkurs, avvikle all gjeld. Du godtar at du er praktisk talt ute av stand til å tilbakebetale kreditorer og gi ditt land og / eller eiendom som følge av det utsagnet. Eiendommen er den vanligste formen for kompensasjon kreditor i en kapittel 7 tilfelle. Si at du misligholdt et boliglån eller bil lån, men fortsatt ønsker å holde hjemmet eller bil, trenger du ikke å sende inn en kapittel 7 konkurs, fordi sjansene er at eiendommen vil bli tatt fra deg. Du ønsker kanskje å velge en annen form for konkurs.

 Kapitlene 11 og 12 av de konkurs krav er vanligvis ikke hevdet av en gjennomsnittlig debitor og er den minst vanlige. Et kapittel 11 tilfelle avtaler med enkeltbedrifter eller ublu gjeld og kalles "omorganisering." Et kapittel 12 tilfelle er strengt for familien bønder.

 Den andre typen konkurs at du vil være mest sannsynlig å tjene hvis du noen gang trenger filen konkurs er et kapittel 13 tilfelle. Kapittel 13 tilfeller velger du å gå på en betalingsplan i tre til fem år, og forplikte seg til å gjøre disse betalingene uten å lykkes. Denne typen konkurs er best for deg hvis du er i fare for å miste hjemmet ditt, hvis du sterkt bak den økonomiske engasjement, men kan fange opp litt tid, eller hvis du er verdifull, ikke-fritak eiendom, men fortsatt kan betale av inntekten for en stund.

 Den største tingen å huske om Chapter 13 konkurs er at når du forplikte seg til å betale av disse gjeld i henhold til planen, bør du gjøre det. Ikke glem å ta hensyn til de andre økonomiske forpliktelser og krav når det akseptert planen. Utbetalingene kan lett bli en smule høyere enn et boliglån, og du må sørge for at du har råd til det gjeld betaling sammen med andre direkte ansvar.

 Konkurs er en formell økonomisk problem, og en som må vurderes med den ytterste forsiktighet og ettertanke. Du må gjøre det riktige valget for deg og din familie, finne ut den beste måten å avlaste deg av gjeld. Paradoksalt nok kan konkurs få deg på vei til økonomisk frihet, men du må være forsiktig med å bruke, ikke bare i dag-til-dag kontanttransaksjoner, men med den type konkurs du filen også. Hvis du vet hva som er tilgjengelig for deg så vil du være i stand til å foreta en informert beslutning du kan gjøre for å bringe tilbake i svart!

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha