Hvilke typer legemidler som inneholder kalsiumkarbonat og magnesium?

 En type narkotika er avhengig spesifikt på kalsiumkarbonat og magnesium: tygge antacida. Mens de fleste av de antacids, eller over-the-counter eller reseptbelagte, inneholder noen form for magnesium, de chewables inneholder både magnesium - magnesiumhydroksid eller magnesiumkarbonat - og kalsiumkarbonat. Noen andre legemidler inneholder kalsium, magnesium, eller begge deler, men elementene har en tendens til å virke som fyllstoffer eller buffere, de aktive ingredienser. For eksempel, både kalsium og magnesium hjelp bind og bulk enkelte statiner, en klasse av anti-kolesterolmedisiner.

 Kalsiumkarbonat og magnesium antacida er over-the-counter narkotika, generelt ansett som trygt å ta uten lege overvåking. De kan eventuelt kommunisere med en rekke medikamenter, derimot, slik som anticoagulents og noen anti-soppmidler, antibiotika og tetracykliner. I noen tilfeller, kalsiumkarbonat antacida redusere effekten av disse stoffene; i andre, øker de risikoen for bivirkninger. Alle med nyresykdom bør konsultere lege før du tar kalsium magnesium antacida.

 Disse antacids regnes som trygge, de anbefalt for gravide kvinner som lider av halsbrann. Gravide kvinner blir advart om å sjekke sine syrenøytraliserende tabletter for å aspirin, noe som ikke anbefales uten legens råd. Det er aldri en dårlig idé å sjekke med en lege før du tar noen form for medisiner under svangerskapet, amming, eller prøver å treffe, men.

 Både kalsium karbonat og magnesium er basiske, og de adsorberer syre. Tygge en kalsiumkarbonat og magnesium antacida kan ofte raskt - nesten umiddelbart - lindring av halsbrann. Magesyre nødvendig for fordøyelsen, imidlertid, og det kan bidra til å redusere eller eliminere en syklus av dårlig fordøyelse. Det kan være bedre på lang sikt for en privatperson å evaluere og unngå matvarer som forårsaker halsbrann.

 Et viktig mineral kalsium til stede i bein og tenner. Hvis en persons kosthold utilstrekkelig kalsium, kan utlekking av bein, noe som gjør dem svake og skjøre kroppen. Kalsiumsupplement er en gunstig bivirkning av å ta et kalsiumkarbonat antacid, selv om kalsiumkarbonat er ikke en generell form som anbefales for absorpsjon av mineralet s. Selv om det er vanskelig å få i seg mye kalsium, er kalsium magnesium antacids anbefales ikke for folk med høyt kalsiuminnhold, som indikert av en lege blodprøve.

 Kalsium fungerer også med magnesium i kroppen, noe som er en viktig komponent av bein og bidra til å regulere muskel tone nerve aktivitet. Magnesium påvirker aktiviteten til over 300 enzymer i kroppen. Kalsium og magnesium har en kompleks sammenheng, både fylling og konkurrerer med hverandre.

 Antacida, generelt, kan påvirke opptaket av mineraler i kroppen. Kalsium-inneholdende antacider i særdeleshet, kan interferere med absorpsjonen av jern, sink, mangan og krom. Disse antacida bør tas enkeltvis av kosttilskudd for å redusere muligheten for forstyrrelser.

  •  Kalsium og magnesium hjelp bind og bulk opp noen statiner, en klasse av anti-kolesterolmedisiner.
  •  Antacida er laget med kalsiumkarbonat.
  •  Over-the-counter antacids som kalsiumkarbonat og magnesium kan samhandle med noen medikamenter.
  •  Langvarig tretthet og dårlig konsentrasjon er symptomer på magnesiummangel.
  •  Tygge antacida laget med carbeonate kalsium og magnesium er anbefalt for gravide kvinner som lider av halsbrann.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha